Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

operatiePrimii doi copii bolnavi de inimă au fost operaţi cu succes pe cord, luni, la Spitalul „Marie Curie" din Capitală. Întervenţiile chirurgicale au fost realizate de către o echipă de specialişti italieni, asistată de medici români aflaţi în Programul de Dezvoltare a chirurgiei cardiovasculare pediatrice.

Cei doi pacienţi sunt în vârtsă de 6 şi respectiv 4 ani şi aveau malformaţii congenitale cardiace.

Potrivit Ministerului Sănătăţii, fiecare dintre cele două operaţii a durat aproximativ trei ore, fără complicaţii, iar acum ambii copii se află la terapie intensivă, în stare stabilă, primul dintre cei doi revenindu-şi complet şi putând comunica.

Echipa de specialişti italieni va continua, în zilele următoare, să facă operaţii pentru corectarea unor malformaţii congenitale cardiace la copii, în Spitalul „Marie Curie".

MS a anunţat anterior că activitatea chirurgicală din Departamentul de cardiochirurgie al Spitalului „Marie Curie" începe anul acesta cu misiuni medicale periodice şi va deveni tot mai susţinută în perioada următoare, urmând a fi complet funcţională cu specialiştii din România formaţi până la sfârşitul programului.

Departamentul de Cardiochirurgie pediatrică al Spitalului de copii „Marie Curie" a fost amenajat şi dotat în urma unei investiţii totale de aproximativ 4.200.000 de euro, din care: aproximativ 1.500.000 de euro din donaţii publice strânse de Asociaţia Inima Copiilor, aproximativ 2.300.000 de euro oferiţi de minister pentru aparatura medicală, restul sumei provenind din alte donaţii şi sponsorizări către unitatea sanitară, mai precizează Ministerul într-un comunicat de presă.

Pentru începerea cât mai rapidă a activităţii operatorii la „Marie Curie", MS a alocat, în august, aproximativ 650.000 de euro pentru completarea echipamentelor şi a instrumentarului necesar.

Back To Top