Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

politia-locala-ploiestiPrimăria municipiului Ploieşti a început distribuţia formularelor necesare acordării ajutorului de încălzire pentru sezonul 2013-2014.

La sediul Poliţiei Locale de pe Bulevardul Independenţei, a fost amenajat un spaţiu special unde o comisie formată din 32 de funcţionari ai Administraţiei Serviciilor Socioale Comunitare, Regiei Autonome de Servicii publice şi ai Poliţiei Locale va centraliza fiecare dosar şi va asigura consiliere în completarea formularelor.

Persoanele care solicită subvenţie la căldură se pot adresa celor două birouri din centril comisiei – unul pentru locuitorii de la bloc, ale căror apartamente sunt încălzite prin sistemul public de termoficare, celălalt pentru ploieştenii care stau la casă şi deţin centrale termice care funcţionează pe bază de gaze naturale.

Ploieştenii ale căror locuinţe sunt încălzite cu lemne, cărbuni şi energie electrică pot obţine informaţii privind subvenţia de căldură de la sediul informaţii la sediul Administraţiei Serviciilor Sociale Comunitare din strada Gheorghe Grigore Cantacuzino.

Funcţionarii Primăriei nu au putut spune cu exactitate câţi ploieşteni vor beneficia de subvenţia acordată de către Primărie. Numai dintre locuitorii de la bloc sunt aşteptaţi aproape 30.000 de posibili solicitanţi, iar din rândul celor care se încălzesc ar putea veni încă 18.000, titrează jurnalulph.ro.

Programul de lucru cu publicul va fi cuprins în intervalul 08.00 - 16.30, iar ploieştenii pot cere lămuriri suplimentare la telefonul 0244.513.255, interioare 134 şi 135.

Back To Top