Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri internaționale

Despre lipsa de interes a Ambasadelor şi Consulatelor Româneşti faţă de românii din afara graniţelor ţării am mai discutat, dezinteres însă arată inclusiv ministrul român de Externe, Cristian Diaconescu, aşa că modul de comportament al angajaţilor Ministerului Afacerilor Externe nu trebuie să mai reperezinte o surpriză pentru românii din Diaspora.

 

Cele 11 rânduri


Doar 11 rânduri uşor lemnoase a considerat ministrul de externe Cristian Diaconescu că merită să le adreseze celor 10 milioane de români din afara frontierelor, în discursul ţinut în faţa corpului diplomatic român din străinatate, informează Romanian Global News.

 

Discipolii lui Ceauşescu


Nimic despre cum ar trebui să acţioneze ambasadele României atunci când comunităţile româneşti din jurul frontierelor şi Balcani sau instituţiile lor sunt atacate constant şi când presiunile asimilaţioniste devin de nesuportat, nimic despre şcoala românească de acolo sau despre instituţiile culturale româneşti care, şi ele, sunt adevărate ambasade ale României şi românilor de pretutindeni.
Sărăcia discursului lui Diaconescu arată lipsa de viziune a unui diplomat format şi şcolit de foşti diplomaţi comunişti ai lui Ceauşescu, care în afară de „neamestecul în treburile interne ale altui stat", ca ecou al fricii lui dictatorului că cineva ar putea veni peste el, nu mai ştiu altceva.

 

Agenda încărcată cu nimicuri


Interesele celor zece milioane de români din afara frontierelor, parte integrantă a intereselor naţionale româneşti, nu intră pe agenda încărcata cu nimicuri a ministrului de externe al României.
„Groparul românilor de pretutindeni" - denumire deja intrată în folclor, alt nume al lui Cristian Diaconescu - a mai demostrat încă o dată că „arestarea” Departamentului pentru Relaţiile cu Românii de Pretutindeni în MAE nu are alt scop decât acela de control şi de îngropare a problematicii.
Atenţie la cum defineşte Diaconescu ajutorul pe care îl acordă asociaţiilor româneşti: „Ne dorim să putem sprijini pe mai departe organizaţiile şi asociaţiile româneşti..."

 

Trezirea şi recăderea în visare a lui Mihai Răzvan Ungureanu


Pasajul respectiv l-a trezit uşor pe Mihai Răzvan Ungureanu, prezent la reuniune, dar, sesizând că Diaconescu spune doar ce trebuie, Mihai şi-a reluat visarea.

 

Frazele lui Diaconescu


Iată „importantele” fraze ale lui Cristian Diaconescu:
„În multe state ale lumii avem o comunitate românească în expansiune, care începe să fie din ce în ce mai bine integrată în mediului socio-economic de acolo. Sunt oameni competenţi, specialişti de renume, tineri extrem de talentaţi în domenii ale cercetării de vârf. Ne-am propus să construim un sistem informatic modern şi accesibil bazat pe interacţiunea cu ambasadele prin care să îi informăm despre evoluţiile din ţară, să ne interesăm de respectarea drepturilor şi a cadrului de reglementare a muncii lor. Pe de altă parte, este necesar să facem mai mult pentru a le prezenta noua realitate a economiei româneşti, nevoile pieţei şi noile şanse de dezvoltare pe care le pot avea chiar aici, acasă.
Chiar dacă suntem pe deplin conştienţi de rigorile financiare ale momentului, ne dorim să putem sprijini, pe mai departe, organizaţiile şi asociaţiile româneşti în realizarea unor proiecte de impact vizând prezervarea şi îmbogăţirea patrimoniului spiritual românesc din străinătate".

Back To Top