Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri internaționale

internetLovitură devastatoare pentru ce care descarcă filme şi muzică de pe Internet. Avocatul general al Curţii Europene de Justiţie, Pedro Cruz Villalón, a anunţat că providerii de internet din Europa vor putea fi forţaţi să blocheze accesul la site-uri care conţin fişiere asupra cărora nu există drepturi de autor, cum sunt torrentele.

Instanţele europene vor primi drepturi sporite în a forţa firmele care furnizează servicii de internet să blocheze accesul clienţilor la aceste site-uri, scrie Capital.ro. Totuşi, orice acţiune de blocare va trebui să fie foarte punctuală, să se asigure că va viza doar conţinutul pus ilegal pe internet şi că orice alt site va putea fi accesat fără nicio problemă.

„Potrivit avocatului general, se poate impune unui furnizor de acces la internet obligaţia de a bloca accesul clienţilor săi la un site internet care încalcă drepturile de autor. O astfel de ordonanţă judecătorească trebuie să indice măsurile concrete de blocare şi să garanteze un just echilibru între interesele contradictorii, care sunt apărate ca drepturi fundamentale", se arată într-un comunicat de presă al Curţii de Justiţie a Uniunii Europene.

De multe ori, însă, persoanele care operează site-uri care în calcă dreptul de autor şi furnizorii care le asigură acestora accesul la internet sunt stabiliţi adesea în ţări situate în afara Uniunii Europene sau îşi ascund identitatea, astfel încât nu pot fi urmăriţi.

Back To Top