Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri internaționale

coruptieOrganizaţia Transparency International a realizat un studiu asupra celor mai corupte ţări din lume, aşa cum sunt ele percepute. Afganistanul, Coreea de Nord şi Somalia sunt percepute ca fiind pe primele locuri.

Transparency International întocmeşte anual un indice al percepţiei corupţiei în rândul partidelor politice, poliţiei, sistemului judiciar şi serviciilor publice în toate ţările, un flagel care subminează dezvoltarea şi lupta împotriva sărăciei, titrează 9am.ro.
Reprezentanţii organizaţiei cu sediul la Berlin apreciază că aproape 70% dintre statele lumii sunt considerate ca având o „problemă gravă" de venalitate în rândul funcţionarilor. Totodată, niciuna dintre cele 177 de ţări studiate în 2013 nu obţine un scor perfect.

„Corupţia îi afectează cel mai mult pe cei săraci. Este ceea ce rezulta din clasament, şi anume că ţările cele mai corupte sunt şi cele mai sărace, iar în acestea din urmă cei mai defavorizaţi sunt afectaţi cel mai mult. Aceste naţiuni nu vor ieşi niciodată din sărăcie dacă nu combat venalitatea", comenteaza Finn Heinrich, un cercetător din cadrul organizaţiei.

România se află pe locul 69 alături de Italia şi Kuwait. În 2012, România se afla pe locul 66, deci am scăzut cu trei poziţii.
Printre ţările cele mai corupte se află Siria, devastată de un război civil, dar şi Libia şi Mali, ambele confruntându-se cu conflicte militare majore în ultimii ani.

„Corupţia merge adesea mână în mână cu destrămarea unei ţări (...). Sunt ţări în care Guvernul nu funcţionează în mod eficient, iar oamenii sunt nevoiţi să recurgă la tot felul de mijloace pentru a obţine servicii, a se hrăni şi a supravieţui", adaugă cercetătorul.

Ţările cu o rată mică a corupţiei sunt considerate: Danemarca şi Noua Zeelandă, Luxemburgul, Canada, Australia, Olanda, Elveţia, Singapore, Norvegia, Suedia şi Finlanda.

Back To Top