Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri internaționale


Chiar dacă s-au mai rărit în ultima vreme, mai primesc şi acum mesaje de la diferite "bănci" din România care mă averitzează că trebuie să-mi schimb parola la cont sau că există nu ştiu ce probleme cu contul şi trebuie să mi-l accesez online.

 

Siteuri fantomă, emailuri false


Singura problemă este că nu am niciun cont deschis la acele bănci din România, iar mesajele nu vin din partea administratorilor de la bancă, ci de la nişte românaşi, "băieţi deştepţi" în ale calculatoarelor, care creează siteuri false încercând să fure de la persoane datele de acces la conturile din bancă. Doi dintre aceşti "băieţi deştepţi" sunt Petru Bohdan Belbiţă, de 25 de ani, şi Cornel Ionuţ Toniţa, de 28 de ani. Cei doi au fost extrădaţi de curând în SUA şi puşi sub acuzare de fraudă şi furt de identitate.
Pe 18 ianuarie 2007, un juriu federal din New Haven, Connecticut i-a pus pe cei doi sub acuzare împreună cu alţi cinci cetăţeni români, pentru atacuri phishing (încercarea de a fura informaţii, date bancare sau de identitate prin crearea de siteuri fantomă şi trimiterea de emailuri false).

 

Computerul din Minnesota


Bogdan Belbiţă a fost arestat de Interpol pe 24 ianuarie 2009, în Montreal, Canada şi extrădat pe 25 septembrie în SUA. Pe 18 iulie 2009, Ionuţ Toniţa a fost arestat de Interpol în timp ce trecea graniţa în Dubrovnik, Croaţia şi extrădat, pe 4 septembrie, în SUA. Ambii au pledat nevinovaţi la prima înfăţişare care au avut-o luna trecută.
Investigaţia a început în momentul în care autorităţile au primit plângeri de la cetăţenii din Connecticut cu privire la nişte emailuri despre care se pretindea în mod fals că sunt de la o bancă locală. Mesajul din email redirecţiona victimele spre un computer în Minnesota care fusese virusat şi compromis pentru a găzdui siteuri false sau pentru a trimite mesajele electronice care ar fi venit de la instituţii financiare sau de servicii, precum: Citibank, Capital One, JPMorgan Chase & Co., Comerica Bank, Wells Fargo & Co., eBay şi PayPal.

 

37 de ani de puşcărie

Dacă sunt găsiţi vinovaţi, românii riscă pedepse cumulate de până la 37 de ani de inchisoare şi amenzi de până la 1,5 milioane de dolari.
Investigaţia a fost coordonată de F.B.I. din New Haven, Connecticut şi Connecticut Computer Task Force, în colaborare cu ataşaţii FBI din Viena, Bucureşti şi Ottawa, Interpolul din Zagreb şi Washington, D.C., Poliţia Română şi Croată, Ambasada Americană din Saraievo, Poliţia Royală Canadiană, Canada Border Services Agency din Montreal şi U.S. Marshals Service.

 

Back To Top