Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri internaționale

Delegaţia românilor americani s-a întâlnit cu Patriarhul Daniel

 

 


În ziua de 1 octombrie 2009, la Reşedinţa patriarhală, Preafericitul Părinte Patriarh Daniel a primit o delegaţie a organizaţiilor româneşti şi a instituţiilor mass-media de limbă română din Statele Unite ale Americii, informeaza printr-un comunicat Patriarhia Romană. La întrevedere au mai participat domnul Eugen Tomac, Secretar de Stat la Ministerul Afacerilor Externe, Departamentul pentru relaţiile cu românii de pretutindeni, precum şi directorii celor cinci componente ale Centrului de presă Basilica al Patriarhiei Române.

 

Rolul Agenţiei de ştiri Basilica


În debutul întrevederii, oaspeţii au mulţumit pentru primire şi au apreciat activitatea Centrului de presă Basilica. Centrul - prin comunicatele oficiale, ştirile şi materialele documentare despre activitatea Bisericii Ortodoxe Române difuzate prin intermediul site-ului oficial al Patriarhiei Române, Agenţia de ştiri Basilica şi ediţia on-line a publicaţiilor Lumina - este de real folos atât pentru informarea curentă a comunităţilor româneşti, cât şi pentru activitatea instituţiilor media de limbă română din Statele Unite.

 

TRINITAS pentru românii de peste Ocean


Preafericitul Părinte Patriarh Daniel a mulţumit pentru aprecieri şi a subliniat atenţia specială pe care Patriarhia Română o acordă comunităţilor ortodoxe româneşti din străinătate, inclusiv celor din Statele Unite şi Canada. În acest sens, Patriarhul României i-a informat pe oaspeţi că, începând de la data de 1 octombrie 2009, ţinând cont de diferenţa de fus orar dintre România şi Statele Unite ale Americii şi Canada, postul de televiziune TRINITAS al Patriarhiei Române (care poate fi recepţionat prin satelit) a inclus pe timpul nopţii în grila de programe emisiuni care se adresează în special comunităţilor româneşti de peste Ocean. De asemenea, Preafericitul Părinte a apreciat că se impune o intensificare a cooperării dintre Centrul de presă Basilica şi eparhiile, parohiile şi instituţiile media româneşti din SUA, pentru o mai bună reflectare a activităţii acestora în mass-media Patriarhiei Române.

 

Pridvorul Catedralei Mântuirii Neamului


În cadrul întrevederii, Preafericitul Părinte Patriarh Daniel a făcut o scurtă prezentare a stadiului pregătirilor pentru construirea Catedralei Mântuirii Neamului, precizând faptul că în pridvorul viitoarei Catedrale vor fi reprezentate în mozaic biserici şi mănăstiri reprezentative din toate provinciile româneşti, inclusiv din Diaspora. Referitor la procesul de unificare a celor două Eparhii ortodoxe româneşti din America, Patriarhul României a subliniat faptul că realizarea acestui deziderat va contribui esenţial la consolidarea şi afirmarea Ortodoxiei româneşti pe continentul american.

 

 

Back To Top