Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri internaționale

momaCel mai important muzeu de artă modernă din lume, Muzeul de Artă Modernă (The Museum of Modern Art - MoMA), din New York, Statele Unite ale Americii, dedică o expoziție specială româncei Ileana Sonnabend, anunță ambasada SUA la București.
Ileana Sonnabend este considerată unul dintre cei mai influenți promotori și colecționari de artă ai secolului.
The Museum of Modern Art (MoMA) a organizat o expoziție specială dedicată româncei, intitulată „Ileana Sonnabend: ambasadorul noului", care va fi deschisă până în 21 aprilie.
ILEANAÎn timpul unei cariere care s-a derulat pe parcursul unei jumătăți de secol, Ileana Sonnabend (1914 – 2007) a ajutat la conturarea cursului artei postbelice în Europa și America de Nord, se menționează pe site-ul instituției de cultură.
A fost proprietar de galerii de artă și colecționar de renume și a descoperit și promovat artiști importanți ai epocii.
Recunoscută pentru rolul ei de ambasador în aducerea artei noi peste Atlantic, Ileana Sonnabend a avut un cuvânt greu în introducerea artei pop americane și a celei minimaliste în Europa, dar și pe ce cea italiană, „arte povera", în SUA.
Expoziția include opere ale aproximativ 40 de artiști, printre care Rauschenberg, Jasper Johns, Andy Warhol, Robert Morris, Mario Merz, Vito Acconci, Mel Bochner, John Baldessari și Jeff Koons.

()

Back To Top