Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri internaționale

violenta sexualaUna din 14 femei din lume (7,2%) cu vârsta de peste 15 ani a fost agresată sexual cel puțin o dată de o altă persoană decât partenerul său de viață, arată un studiu recent al Organizației Mondiale a Sănătății în colaborare cu Consiliul de Cercetare Medicală din Africa de Sud și London School of Hygiene and Tropical Medicine.

Cele mai multe cazuri de agresiune sexuală sunt înregistrate în Africa centrală subsahariană - Republica Democrată Congo (21 %), urmată de țările din sudul Africii - Namibia, Africa de Sud și Zimbabwe (cu 17,4 %) și de Noua Zeelandă și Australia (cu 16,4 %).
Cea mai mică incidenţă a violenței sexuale, din partea altor persoane decât partenerii de viață ai femeilor, a fost semnalată în Asia de sud, în țări precum India sau Bangladesh, cu o rată de 3,3 %. Într-o situaţie similată se află şi nordul Africii / Orientul Mijlociu, Turcia unde la 4,5 % dintre femei sunt agresate sexual, dar și Asia de Est (Hong Kong ) și de Sud și America Latină (Uruguay, Argentina), cu o rată de 5,8 %, se arată în raportul cercetătorilor.
Totuși, violența de acest tip există și afectează femeile din întreaga lume.

Stigmatul şi condamnarea socială asociate agresiunilor sexuale duc de multe ori la o sub-raportare a incidentelor, acesta fiind şi unul dintre motivele pentru care multe țări nu au astfel de statistici.

Cercetarea a presupus analiza a 77 de studii care conțineau date colectate din 56 de țări din toată lumea, între 1998 şi 2011, relatează medicalnewstoday.com.

Mai multe aici

Back To Top