Categorie: Știri internaționale

aeroport miami panicaHaos şi panică pe Aeroportul Internaţional din Miami, din cauza unui român. În bagajul bărbatului a fost găsit un pachet suspect, pe care era scris "Bombă, tic-tac", potrivit România TV. Gluma românului nu a fost gustată nici de autorităţile americane, care l-au reţinut pe loc, nici de sutele de pasageri ale căror zboruri au fost întârziate din cauza năzbâtiei.

Pe Aeroportul Internaţional din Miami a fost o adevărată desfăşurare de forţe, după ce în bagajul unui român a fost descoperit un pachet suspect pe care scris „bomba tic-tac". Poliţişti, genişti şi câini special antrenaţi au intrat imediat în acţiune.

Pasagerii au intrat în panică în momentul în care agenţii de securitate le-au cerut să evacueze de urgenţă terminalul.

Autorităţile urmează să decidă dacă îl vor aresta pe român. Deocamdată, bărbatul a fost reţinut şi a pierdut cursa care urma să-l aducă înapoi în ţară, via Londra. Gluma proastă a românului a afectat şi alte câteva zboruri, care, de asemenea, au avut întârzieri.

Potrivit postului de televiziune CBS, românul avea bilet pentru zborul 208 al companiei British Airways către Londra, de unde legătură către România.

Back To Top