Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri internaționale

În perioada 22-23 aprilie 2010, la Navy Pier din Chicago va avea loc Târgul Expoziţional de Comerţ şi Turism Americano-Român (ARTTS: "American Romanian Tourism and Trade Show”).
Târgul se doreşte a fi o nouă extindere a oportunităţilor de afaceri, de facilitare a legăturilor economice şi comerciale dintre companiile americane şi româneşti.

 Târg românesc de turism şi afaceri la Chicago

Show turistic, „afacerist” şi „la modă”


Obiectivul târgului este de a aduce cele mai bune oferte de afaceri din România în Statele Unite, prin creşterea oportunităţilor în domeniul turismului, afacerilor sau a modei realizând astfel noi relaţii de afaceri.
Fondatorii acestui show sunt oameni de afaceri cu vechime şi tradiţie în domeniu, care doresc să asigure sponsorilor şi companiilor, atât din România cât şi din America, o largă expunere în perspectiva formării unor noi relaţii de afaceri.
Aspiraţia lor este de a crea o nouă imagine a ceea ce înseamnă în prezent călătoriile turistice, de afaceri sau modă, prin crearea unor proiecte unice care să propulseze România la un nou nivel de recunoaştere pe piaţa americană.

 

Dorinţa Teodorei Fulea


"Dorinţa noastră este să ne concentrăm atenţia nu doar asupra intereselor sponsorilor, ci şi ale fiecărui investitor şi participant care doreşte să fie parte din acest proiect”, declară coordonatoarea principală a evenimentui, doamna Teodora Fulea.
Printre susţinătorii acestui proiect se numară atât autorităţile statului român, prin reprezentanţii Consulatului General al României la Chicago, cât şi autorităţile statului Illinois.

 

Entuziasmul lui Gabriel Duţu


Consulul economic la Chicago, domnul Gabriel Duţu, şi-a exprimat entuziasmul pentru iniţiativa de a organiza pentru prima dată un astfel de show în comunitatea româno-americană. Acesta consideră evenimentul foarte benefic, fiind încântat să sprijine o iniţiativă menită să promoveze imaginea României în vederea revitalizării relaţiilor economice şi comerciale bilaterale, mai ales că proiectul este în parteneriat cu nou înfiinţata Cameră Română de Comerţ şi Industrie din zona Chicago.

 

Gândurile guvernatorului Pat Quinn în vremuri tulburi


Totodată guvernatorul statului Illinois, Pat Quinn, a afirmat în scrisoarea trimisă organizatorilor că: "În aceste vremuri mai tulburi din punct de vedere economic, este foarte important să continuăm să dezvoltăm relaţii mutuale cu parteneri noştrii internaţionali. Îmi exprim aprecierea faţă de faptul că organizatorii acestui eveniment vor continua vitalizarea relaţiilor economice dintre Romania şi statul Illinois.”

 

O invitaţie


Companiile româneşti sau americane care doresc să participe şi să beneficieze de această oportunitatea de a se întâlni cu cele mai influente afaceri din domeniul economiei, modei, turismului şi industriei din Statele Unite, sunt invitate să viziteze siteul www.arttschicago.com sau, pentru mai multe detalii privind costurile şi condiţiile de participare, prin email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Back To Top