Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri internaționale

Un bărbat cu un cuțit asupra lui a fost arestat la Londra, lângă Palatul Buckingham. Acesta a fost prins de poliție cu câteva momente înainte ca Regina Elisabeta a II-a să ajungă acolo , informează Digi 24.

Poliția londoneză a precizat că incidentul nu are legătură cu vreo amenințare teroristă. Bărbatul reținut a avut un comportament suspect și atunci când a fost percheziționat de poliție s-a găsit asupra lui un cuțit.

Nivelul de alertă în Marea Britanie a fost ridicat la critic, în urma atacului terorist de la Manchester Arena. Anunţul a fost făcut de premierul Theresa May, într-un discurs pentru naţiune. Tot ea a anunţat că militari înarmaţi vor fi mobilizaţi pe străzi şi în locurile aglomerate pentru că există posibilitatea ca suspectul să fi făcut parte dintr-o celulă mai mare.

Astfel, Guvernul a decis ca aproximativ 1.000 de militari să fie desfăşuraţi în mai multe locuri publice din ţară, pentru a evita noi atacuri teroriste, după cel de la Manchester Arena. În total, 3.800 de ofiţeri suplimentari vor patrula pe străzile din Regatul Unit.

Back To Top