Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri internaționale
Grupul Anonymous, notoriu pentru războiale de gherilă, purtate on-line,  în toată lumea, a transmis, ieri, un mesaj audio de salut românilor care "care s-au alăturat în cele din urmă luptei mondiale pentru o viaţă mai bună".
- "Salutări, poporule român. Noi suntem Anonymous", este prima replică a mesajului audio al celor de la Anonymous. Citiţi, în continuare, câteva fragmente din acest mesaj:

- "V-aţi alăturat în cele din urmă luptei mondiale pentru o viaţă mai bună. După 22 de ani de furt, minciuni şi manipulări, comise de guvernanţii voştri şi de presă, vocea voastră se aude încă o dată pe străzile oraşelor voastre".

- "Trebuie să recunoaşteţi că toată clasa voastră politică este coruptă şi nu serveşte interesului poporului aşa cum ar trebui", continuă mesajul, care se încheie cu o încurajare pentru români, de a nu-şi pierde speranţa şi cu îndemnul "Treziţi-vă!".
Grupul Anonymous s-a consacrat prin lansarea a numeroase atacuri informatice asupra saiturilor din toată lumea. Printre altele, au piratat saitul Ministerului Apărării din Siria - ca reacţie la reprimarea sângeroasă a protestelor populare de la Damasc.
Back To Top