Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

maria ressa jurnalista nobel pentru pace 2021
Categorie: Știri internaționale

Jurnalista din Filipine Maria Ressa, câștigătoare a premiului Nobel pentru Pace în 2021, consider că Facebook este un pericol pentru democrație, întrucât “acordă prioritate răspândirii minciunilor”.

În opinia Mariei Ressa, Facebook, care a devenit cel mai mare distribuitor de știri din lume, „totuși este părtinitor împotriva faptelor, este părtinitor împotriva jurnalismului… Dacă nu aveți fapte, nu puteți avea adevăruri, nu puteți avea încredere. Dacă nu aveți niciuna dintre acestea, nu aveți o democrație”, potrivit unei declarații citate de Libertatea.

Maria Ressa a subliniat că algoritmii Facebook „acordă prioritate răspândirii minciunilor care se bazează pe furie și ură în fața faptelor”.

Jurnalista, fondatoare a site-ului de știri filipinez Rappler, și rusul și Dmitri Muratov, redactor-șef al ziarului Novaia Gazeta, au primit, vineri, premiul Nobel pentru Pace

Criticile lui Ressa la adresa Facebook vin la câteva zile după ce o fostă angajată a companiei, Frances Haugen, a denunțat că rețeaua a plasat profitul deasupra oamenilor. Potrivit Libertatea, în timpul unei audieri în Congresul american, fostul manager de produs al Facebook a declarat că site-urile și aplicațiile companiei sunt dăunătoare pentru copii și afectează democrația și, cu toate că șefii Facebook știu cum să facă produsele mai sigure pentru utilizatori, nu fac schimbările necesare, alegând propriul profit.

Într-o scrisoare adresată angajaților Facebook, Mark Zuckerberg a precizat că multe dintre afirmațiile lui Haugen „nu au niciun sens” și a vorbit despre eforturile companiei de a lupta împotriva conținutului dăunător, de a fi transparentă și de a crea „un program de cercetare lider în industrie cu privire la aceste probleme importante”.

Citiți mai multe pe libertatea.ro.

Foto: niemanreports.com

Back To Top