Cel puţin trei elevi au fost uciși şi alți şase au fost răniți marţi, într-un atac armat petrecut la un liceu din Oxford, Michigan - SUA
Categorie: Știri internaționale

LATER UPDATE 00:50 Autorităţile din Oakland SUA percheziţionează locuinţa suspectului în vârstă de 15 ani. Adjunctul şerifului din comitatul Oakland, Michael G. McCabe, a declarat că suspectul, care se află în prezent în custodie, nu cooperează cu poliţia şi a precizat că părinţii săi au angajat un avocat.

Știre inițială: Cel puţin trei elevi au fost uciși şi alți şase au fost răniți marţi, într-un atac armat petrecut la un liceu din Oxford, Michigan - SUA. Atacatorul ar avea 15 ani.

Suspectul a fost reținut fără incidente la cinci minute de la sosirea poliției, a spus oficialul. O armă a fost recuperată la fața locului de la suspect, a adăugat el. „În acest moment, credem că a acționat singur”, a spus McCabe, adjunctul şerifului din comitatul Oakland. Toți studenții evacuați au fost mutați într-o clădire din apropiere pentru a-și întâlni rudele.

UPDATE: Cei trei elevi ucişi marţi în timpul atacului de la liceul Oxford din Michigan SUA sunt un băiat de 16 ani, şi două fete de 14, respectiv 17 ani, potrivit lui McCabe. Alte opt persoane au fost rănite şi au fost transportate la trei spitale din apropiere, conform CNN.

Back To Top