Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri internaționale

Lozul cel gras. Poate paradoxal, în timpuri de criză şi recesiune economică populaţia Spaniei crede tot mai des în minuni de peste noapte. La toate loteriile s-au format în aceste zile cozi de zeci (uneori sute) de persoane, toate animate de speranţa că vor cumpăra biletul câştigător pentru tradiţionala loterie de Crăciun, poreclită şi "El Gordo "(Grasul)

0, 0, 0, 0, 0, 0

În 30 septembrie de 1763, regele Carlos al III-lea a semnat Decretul Regal de înfiinţarea loteriei. Primele numere câştigătoare, consemnate la extragerea din martie 1771, au fost următoarele: 18-34-80-51-81
Anul acesta extragerea va fi transmisă în direct de toate televiziunile. Un bilet are preţul de 20 euro şi-ţi pot aduce un câştig de 2.508.000,00 euro. La restul categoriilor vor fi alocate premii de peste 9.240.000,00. Casa Regală are rezervată întotdeauna combinaţia de bilete emise cu cifrele:"000000".

Bogat acasă

Conform statisticilor spaniole, dintre emigranţii din regat românii sunt cei mai mari jucători la tot felul de jocuri organizate de Loteria Naţională. Primul câştigător român a fost în anul 1993. Acesta, după ce a încasat premiul cel mare la o altă formă de joc decât "El Gordo", s-a reîntors în România renunţând definitiv la cererea sa de azil politic pe care o înaintase cu 4 luni înainte.

 

 

Back To Top