Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri internaționale

Românii care trăiesc în Spania au descoperit recent moda numită "intercambio de parejas” sau aşa numitul „Swinging” - sex neconvenţional

Camera obscură sau „de-a baba oarba”

Termenul „swinging” provine din limba engleză şi derivă de la "switch" sau schimbul mutual între partenerii a două sau mai multe cupluri. Cum Spania este cel mai mare consumator de sex din Europa, românii s-au regăsit aici într-o infrastructură bine constituită. În fiecare oraş există baruri numite "liberale”, unde poţi consuma băuturi alcoolice şi plăceri păcătoase. Un club de acest gen este prevăzut cu un bar în care partenerii fac cunoştinţă între ei. Traseul continuă într-o cameră numită obscură, în care doar poţi căuta cu mâinile ca la "baba oarba”.

Soţii de închiriat

Dacă urmezi traseul între saună şi piscină, în care ospătarii privaţi îţi aduc băuturi şi elixire de creştere a libidoului, dai de Camera "matmora”, unde poţi fi legat şi primi mesaje fără să poţi da, şi, în fine, o cameră a patului "rotund”, unde nu ai o parcelă bine determinată.
Perechile intră în rulaj pe bază de abonament. Cum bărbaţii români nu se încumetă să-şi pună nevestele "la bătaie”, au recurs la tertipul "soţiilor” de închiriat.

Cine cu cine poate şi vrea

Motivele care îi unesc pe swingeri sunt variate: de la varierea experienţelor sexuale până la îndeplinirea celor mai ascunse dorinţe sexuale şi depăşirea inhibiţiilor sexuale. Cozina, Ileana, Franta, fetele din imagine, şi colegele lor s-au constituit într-o cooperativă pentru a-şi putea presta optim serviciile. Ele sunt foarte cunoscute în cluburile de ambient liberal din Madrid. Franta, 23 ani, din judeţul Călăraşi, dar care a trăit cea mai mare parte a vieţii în Câmpina (judeţul Prahova), este chiar invitată de onoare a unor cluburi de Gang Bang. Acest termen reprezintă tehnicile prin care ea prestează servicii cât mai multor bărbaţi în acelaşi timp, cu scopul egoist de a acumula cât mai multă spermă. ”Sunt în Spania de câţiva ani şi pot să vă spun că am evoluat de la simpla prostituată la „mujer fatal de cama redonda” (pat rotund; în argou - cine cu cine poate si vrea).

Pe dezbrăcatelea sau şampania cu scame de aur

Româncele susţin că au câştiguri considerabile în aceste cluburi, cu sume cuprinse între 3000 şi 7000 euro pe lună. ”Eu, dacă mă bag la jocul de pocker-striper - se destăinuie Cozina - pot câştiga chiar şi mai bine, pentru că jucăm pe dezbrăcatelea şi partenerii trebuie să-şi recupereze şi hainele. În plus, mai primim şi bonusurile din partea clubului pentru vânzarea de băuturi de lux, cum ar fi şampania cu scame de aur. Cu şampania asta îi îmbiem pe clienţi să ne stropească. Luxul şi capriciile costă al naibii”.

 

Back To Top