Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri internaționale

Pe o vreme ploioasă, amestecată cu ninsoare, românii din Chicago au mers la vot la cele trei secţii de votare organizate în Windy City. Una dintre secţii a fost la Consulatul General al României din centrul oraşului, unde, până la prânz, se înregistrase o prezenţă scăzută, asta şi din cauză că românilor li s-a oferit posibilitatea de a vota în celelalte două secţii, situate lângă două biserici româneşti. Prezenţa mai numeroasă s-a înregistrat la cele două secţii din vecinătatea bisericilor, unde românii au votat, în special, după terminarea slujbelor religioase de duminică dimineaţa.

Cei „expiraţi”

În cursul după-amiezii, la Biserica Sf. Împăraţi Constantin şi Elena a votat şi Eugen Chivu, candidatul PD-L la Senat - colegiul uninominal 3, din care fac parte şi Statele Unite. Cu o oră înainte de închiderea urnelor, la Chicago, conform declaraţiilor preşedinţilor secţiilor de votare, situaţia stătea în felul următor: - Secţia de votare din Consulatul României - 80 de voturi;- Secţia de votare de la biserica Sf. Împăraţi Constantin şi Elena - 173 de voturi;- Secţia de votare de la Biserica Philadelphia - 93 de voturi. La biserica Philadephia era de aşteaptat ca numărul voturilor să mai crească ţinând cont că slujba de după-amiază s-a terminat la ora 8 pm. Şi aşa a fost. Nu s-au înregistrat incidente majore pe parcursul zilei, însă un număr de câteva zeci de persoane care s-au prezentat la secţiile de votare n-au putut să voteze din cauza că aveau paşapoartele expirate

Vizitatorul sau „ne-au umilit”

Va prezentăm în continuare un comentariu pe marginea acestui articol apărut pe blog-ul autorului. Comentariile vă aparţin.


de Paranoicul (Vizitator), luni, 1 decembrie 2008 - 17:14

Cu o seară înainte de alegeri, adică sâmbătă seara, la ştirile de la ora 21 (ora de maximă audienţă), canalul FOX (Chicago) a prezentat un caz de tâlhărie (furt). FBI-ul e în cautarea unui individ din România care a făcut o groază de prostii prin USA/Chciago, îmi scapă numele. Ce este interesant e că ştirea apare cu o zi înainte de alegeri şi la modul "mini-reportaj" cu un respectabil de la FBI. E adevărat, românul trebuie prins şi pus la loc cu gratii, dar de ce cu o zi înainte de alegeri şi de ce cu atâta pompă? Să-mi fie cu iertare, nu-i iau apărarea romanului, dar prezentarea e cam cusută cu aţă albă. Mă întreb ce măsuri o să ia Consulatul României din Chicago. Am ajuns la 300 de metri de Consulat, după care am zis, "Nu se merită". Cu alte cuvinte, mi s-a făcut lehamite si nu am mai votat, ne-au umilit.

Back To Top