Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri internaționale

Dacă pentru unii români din America criza economică se resimte prin pierderea numărului de ore sau chiar a locului de muncă, pentru familia Valentin şi Maria Dima din Waukegan (Illinois), o suburbie din partea de nord a oraşului Chicago, lucrurile stau aproape invers.
Valentin Dima a primit bonus, conform declaraţiilor făcute în presa locala, un cec în valoare de 33,000 de dolari, iar soţia lui Maria o sumă ceva mai mică. Un bonus care reprezintă pentru unii salariul pentru un an de zile.

... iar ca supliment un curcan

Soţii lucrează la o companie producătoare de rulmenţi, cumpărată anul trecut de SKF Group, din Suedia. Pentru că vânzările firmei au depăşit 100 de milioane de dolari în 2007, iar achiziţionarea de către firma suedeză s-a făcut la un preţ generos (însă nefăcut public), familia Spungen, proprietara companiei, a decis că angajaţii merită un bonus pentru toţi anii munciţi la firmă, cu toate că puteau foarte bine să păstreze pentru ei aceşti bani. Astfel, cei peste 200 de angajaţi au primit aproximativ 6,6 milioane de dolari în bonusuri. Soţilor Dima, care au emigrat în America la începutul anilor '90, nu le-a venit să-şi creadă ochilor când au primit cadou cecul de la companie. Pe lângă sumele în dolari, de Thanksgiving (Ziua Recunoştinţei) fiecare angajat al companiei a mai primit şi câte un curcan.

Back To Top