Categorie: Știri internaționale
  • Presa de stat din Rusia a început să promoveze constant ideea că Al Treilea Război Mondial este iminent
  • Urmează „o inevitabilă și nemaivăzută” escaladare a războiului din Ucraina, înfățișat de propaganda rusă ca o „agresiune a Occidentului colectiv împotriva Rusiei”.
  • Rușii sunt convinși de propagandă că până și moartea în urma unui război nuclear ar fi ceva de dorit pentru că „cei ce mor pentru patrie ajung direct in Rai”.

Marți seara, la emisiunea „Seara cu Vladimir Soloviov”, gazda s-a plâns că Occidentul „refuză să asculte avertismentele Kremlinului”, conform cărora, susținerea Ucrainei împotriva țării agresoare reprezintă „primul pas spre Al Treilea Război Mondial”. „Sunt niște nemernici lipsiți de morală”, a spus Soloviov, referindu-se la țările care ajută Ucraina să țină piept agresiunii și atrocităților rușilor

„Cea mai realistă cale, având în vedere cum suntem noi, este Al Treilea Război Mondial”

„Personal, cred că cea mai realistă cale este cea a unui Al Treilea Război Mondial, având în vedere cum suntem noi și liderul nostru, Vladimir Vladimirovici Putin, știind cum funcționează totul pe-aici, este imposibil, nu este nicio șansă să renunțăm”, a spus și șefa RT, Margarita Simonian.

Șefa Russia Today: „Oricum vom muri toți la un moment dat”

Simonian a concluzionat că „ideea că totul se va termina cu o lovitură nucleară este cea mai probabilă. Mi-e groază, dar înțeleg ce ar însemna lucrul ăsta – noi vom merge în Rai, iar ei doar vor muri ca niște gândaci”. Simonian și-a încheiat delirul spunând că „oricum vom muri toți la un moment dat”.

În timpul unei emisiuni la televiziunea rusă, marți, Vladimir Avatkov, de la Academia Diplomatică a Ministerului de Externe rus a prezentat o perspectivă orwelliană a evenimentelor actuale - „Ce se întâmplă acum nu este despre Ucraina, ci despre viitoarea ordine mondială, în care nu mai e loc de hegemonii și în care Rusia nu poate fi izolată”.

Prezentatoarea emisiunii, Olga Skabeeva, a descris, la rândul ei, un summit găzduit de SUA în Germania drept un semn că „acesta este într-adevăr Al Treilea Război Mondial, în care 40 de țări sunt împotriva noastră”. „Ne-au declarat război”, a concluzionat ea.

De-a lungul întregii discuții șocante, pe ecran erau difuzate imagini cu soldați ucraineni uciși. „Vedem teritoriul ucrainean plin de cadavre ale ucrainenilor – televiziunile noastre ar trebui să difuzeze mai mult aceste imagini”, s-a comentat în studio. 

Sursa FOTO: Captură Digi24.ro

 

 

 

Back To Top