Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri internaționale

Pub-ul "Mundo Fantasia" este o lume aparte. Aflat în centrul capitalei Regatului Spaniei, pub-ul este vizitat în proporţie de 91% doar de fete declarate lesbiene dar şi de perechi hetero în căutare de câte o doritoare de trio-uri. Cartierul Chueca a fost cucerit de aproximativ 10 ani de către grupurile gay şi lesbiene şi primeşte zilnic mii de turişti sau localnici atraşi de atmosfera libertină.

Lesbienele românce de la „Mundo Fantasia”

 

 

 


Prizonieră într-un corp care nu-i aparţine


Nichita are 25 ani şi este sârbo-româncă din Banat. "Am început să studiez filozofia un an, la noi, apoi am plecat în Spania, că nu mai suportam mitocănia din cluburile din zonă. Toţi mă ştiau că sunt lesbi... Am hotărât să plec într-o ţară în care mă pot şi căsători cu o altă femeie. În aceeaşi situaţie cu Nichita se află şi Teodora, cunoscută în mediile lesbos madrilene ca Tedy. S-a născut în Spania. Tatăl ei a fost revoluţionar si, hăituit de mineri, a fugit în Bilbao. Eu practic mă simt prizonieră într-un corp care nu-mi aparţine. Nu e vina mea că m-am născut aşa - se plânge Tedy. Probabil îmi voi face operaţie când voi avea suficienţi bani pentru schimbare de sex, în Brazilia... De moment, sunt nimfomană, lesbiană şi... prostituată, ca să-mi satur instinctele."


O Honda, un „piso” sau despre inconvenientul de a nu fi „hetero”


Tedy spune că sunt puţine românce care au curajul să-şi recunoască apartenenţa sexuală. În sala în care Tedy şi Nichita lucrează reuşesc să strângă la sfârşitul de săptămâna peste 100 de fete. Multe vin doar să le vadă pe românce. Le aruncă cu bilete de bani, ca la manele, "fără număr... fără număr". "Noi le-am învăţat! La început la mişto, dar acum câştigăm bine. În afara scenei nu avem relaţii. Suntem doar colege de scenă". Nchita şi Tedy şi-au cumpărat împreună o Honda şi plătesc în rate un "piso" - apartament de vreo 250.000 euro - în cartierul Chueca. Pe lună, fiecare poate câştiga 8.000 de euro. „Probabil că daca eram hetero am fi câştigat mai mult”, spun ele un pic dezamăgite.

 

Back To Top