Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri internaționale

Român căutat de FBI La începutul acestei luni am primit următorul comunicat spre publicare din partea Biroului Federal de Investigaţii din Chicago, în legatură cu un cetăţean american de origine română, pe nume Gabriel Constantin, căutat pentru spălare de bani şi fraude pe Internet. Acesta face parte din lista de infractori români arestaţi în decembrie 2006.
Rugămintea celor de la FBI a fost să facem cunoscut şi în comunitatea româneasca de aici din America, dar şi din România numele acestui infractor.


Filiera română


De curând, unul dintre infractori, Adrian Florin Fechete, a primit o pedeapsă record de 27 de ani de închisoare.
Agentul FBI a declarat că le-a fost destul de greu să-i stabilească adevărata identitate deoarece acesta s-a folosit de nu mai puţin de 11 nume diferite. Infracţiunile au fost comise în zona oraşului Chicago, unde Gabriel Constantin locuia împreună cu alţi infractori. Ei au avut însă legătura directă cu România, unde trimiteau banii şi de unde se coordona o parte din activitatea infracţională.


Victime de pe întreg cuprinsul SUA escrocate cu aproape 300 000 de dolari


În momentul de faţă este posibil ca românul să se ascundă încă prin America sub diferite identităţi sau să fi fugit înapoi în România.
Între Ianuarie 2004 şi Octombrie 2005 Constantin a primit prin Western Union, la diferite locaţii din Chicago, din partea victimelor de pe întreg cuprinsul SUA, cărora le promitea o a doua şansă să câştige produse licitate pe eBay, suma de aproximativ 297.000 de dolari, folosind acte de identificare false din state precum Ohio, Nevada sau Vermont.

 


Grupul infractional cuprinde pe urmatorii:


ADRIAN FLORIN FECHETE (condamnat de curand la 27 de ani de inchisoare) , BOGDAN GANESCU, RAIMONDORAY CERNA, MARIAN ALEXANDRU, AIDA SALEM, RADU RIZESCU, GABRIEL CONSTANTIN, GIANINA SIMON, ADRIAN IANC, CRISTIAN BENTAN, MIHAI BLEDEA, CONSTANTIN REMUS LUCAN, GARY MICHAEL SCHNEIDER, STEFAN LAURENTIU DUMITRU, JESSIE VEGA, MUSZKA LADISLAU, MIHAIL EUGEN HANN, MIHAI PANAITESCU, IGOR ASLAN, LUCIAN NANAU si IOAN MOLOMAN


Cei care pot da relaţii despre el sunt rugati să contacteze FBI-ul direct la : 312-421-6700 sau email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau redacţia noastră.


Date personale:


Gabriel Constantin


Data naşteri: 18 Noiembrie 1968 (40 de ani)


Înălţime: aprox. 1,55-1,60 m


Greutate : aprox 75 kg


Ochii căprui şi păr negru (posibil ras pe cap)

Back To Top