Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri internaționale

 

 

 


Într-o perioadă în care economia pare să o cam fi luat-o razna, băncile falimentează sau sunt achiziţionate de stat, atât în America, cât şi în Europa, iar acţiunile la bursă scad vertiginos, cea din Bucureşti fiind chiar închisă pentru o zi, când aproape totul în jur provoacă amărăciune, mă gândeam să vă mai îndulcesc puţin viaţa. Nu pot să o fac decât dacă doriţi şi voi să vă puneţi şortul la gât.
Nu, nu să vă puneţi capăt zilelor... că vă mănâncă alţii coliva...
Vă invit azi să gătim ceva simplu şi rapid de preparat, încât să vă puteţi surprinde în mod plăcut sau chiar impresiona cu acest preparat soţia, soacra, copiii sau soţii, după caz.
Spor la treabă şi aştept să îmi spuneţi cum v-au ieşit?!
Nu uitaţi: când sunt gata să vă chemaţi şi prietenii sau vecinii, mai ales pe cei care au câte o plată cu dobândă foarte mare la casă, sau, şi mai rău, pe cei cărora le-a luat deja banca casa.
Cititorii sunt invitaţi să „consulte” şi varianta electronică a reţetei, incluzând şi un film al preparării, pe blogul http://labucatarie.blogspot.com, creat de autor special pentru reţete culinare


Ingrediente: 250 g zahăr, 4 ouă, 1 cană de lapte, 1 plic de drojdie uscată sau proaspătă, coajă de lămâie, aprox. 400 g faină (sau cât cere aluatul)
125 g unt/margarină, alte 50 g zahăr, 1/2 lămâie (coajă)
1 cană de lapte îndulcit


Preparare
- drojdia se lasă la dospit 10 minute cu puţină făină şi apă călduţă, apoi se pun într-un castron şi se amestecă cu 4 ouă, 1 cană lapte, 250 g zahăr, făină cât cere.
- untul sau margarina se freacă cu 4-5 linguri de zahăr şi coajă de lămâie până se omogenizează
- aluatul se frământă şi se adaugă făină treptat până capătă o consistenţă potrivit de moale să poată fi întins
- se întinde compoziţia din unt/margarină cu zahăr şi coajă de lămâie pe toată suprafaţa aluatului şi apoi se rulează
- se taie după aceea în bucăţi de câţiva centimetri şi se pun în tavă
- se lasă să mai dospească 15-20 de minute şi se introduc la cuptor la o temperatură potrivită, aprox. 355 de grade F, 180 de grade C
- se mai trage cu ochiul la ele... din când în când... să nu se simtă singure
- când sunt aproape gata, se scot şi se toarnă peste ele lapte îndulcit cu zahăr şi se mai pun aproximativ 10 min. la cuptor
- se lasă puţin să se răcească şi se scot apoi pe un platou/farfurie etc şi se pudrează cu zahăr după preferinţe. Poftă bună!


P.S. În crize foarte acute, pentru rezultate rapide se dublează cantitatea de zahăr din reţetă !

 

Back To Top