elon musk
Categorie: Știri internaționale

• Elon Musk la prima discuție cu angajații Twitter: Va fi nevoie de concedieri. Rețeaua poate depăși un miliard de useri, a mai spus el.
• Întrebat dacă este împotriva publicității, el a spus că nu, dar că trebuie ca reclamele să fie distractive și pozitive.


La un moment dat, se părea că este sigur faptul că Elon Musk va cumpăra Twitter, pentru 44 miliarde dolari, dar apoi au apărut mari îndoieli, Musk spunând că vrea să afle mai multe despre numărul de conturi false și conturi spam care, consideră el, reprezintă cea mai mare problemă a Twitter. Mulți au spus că Musk vrea să scadă prețul de achiziție și de aceea amenință că nu mai vrea să cumpere Twitter.
Elon Musk a purtat online prima discuție cu angajații Twitter și a răspuns la întrebări despre viitorul rețelei pe care este pe punctul de a o cumpăra. El a spus că situația financiară nu este grozavă și deci va fi nevoie de concedieri. Întrebat dacă vor urma concedieri la companie, el a spus că vor urma „raționalizări ale efectivelor și cheltuielilor”, explicând că veniturile sunt în prezent mai mici decât cheltuielile.
Întrebat dacă este împotriva publicității, el a spus că nu, dar că trebuie ca reclamele să fie distractive și pozitive, titrează hotnews.ro.
Dacă totul merge bine, în 5-10 ani Twitter va trece de un miliard de useri, față de 229 milioane în present, a mai apreciat Musk.
Musk a mai spus că Twitter trebuie să devină o aplicație distractivă precum TikTok și a adăugat că admiră aplicația chineză WeChat pentru faptul că poate fi folosită în foarte multe moduri, inclusiv în e-commerce, dar și ca rețea socială.

CITEȘTE ȘI: Actorii noștri aleg altă scenă. Doliu în lumea teatrului

Back To Top