Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

mască de protecție
Categorie: Știri internaționale
  • Creșterea numărului de infectări cu Covid a determinat autoritățile din mai multe țări să reintroducă măsura privind utilizarea măștii de protecție.
  • Deocamdată, aceasta nu are caracter obligatoriu decât, cel mult, în unele situații în care există risc crescut de îmbolnăvire.

Franța este una dintre țările unde este recomandată, din nou, purtarea măștii de protecție, în spațiile aglomerate. Măsura, care nu are caracter obligatoriu, cel puțin deocamdată.

În Portugalia, masca este obligatorie în toate mijloacele de transport în comun, pentru că în această țară s-a ajuns, la începutul acestei luni, la 30.000 de cazuri Covid confirmate zilnic, scrie Observator News.

Aceeași măsură este valabilă și în Italia, mai puțin în interiorul avioanelor.

VEZI ȘI: Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila: “Vaccinarea și trecerea prin boală nu mai opresc transmiterea Covid. Trebuie să să ne protejăm cât mai bine”

În Spania, măştile sunt necesare în toate spaţiile sanitare, inclusiv în farmacii , dar şi în mijloacele de transport în comun, iar în Grecia cine nu poartă mască în spaţiile aglomerate primeşte o amendă de 300 de euro, mai scrie sursa citată.

VEZI ȘI: Aplicația care îți arată unde se află cele mai apropiate adăposturi de protecție civilă

 

Back To Top