Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Derek Chauvin caz george floyd
Categorie: Știri internaționale
  • Fostul poliţist alb Derek Chauvin a fost condamnat, joi, la 21 de ani de închisoare de justiţia federală a Statelor Unite.
  • Sentinţa federală a fost aplicată pentru "încălcarea drepturilor constituţionale", în cazul uciderii bărbatului afro-american George Floyd, pe 25 mai 2020, într-o operaţiune a poliţiei din Minneapolis.
  • Chauvin fusese deja condamnat pentru crimă la 22 de ani şi jumătate de închisoare, iar instanța a decis că poate executa în paralel cele două pedepse.

Cazul GEORGE FLOYD. Fostul agent în vârstă de 46 de ani fusese deja condamnat pentru crimă la 22 de ani şi jumătate de închisoare de către justiţia statului Minnesota,  dar a făcut apel. Sentinţa federală pentru "încălcarea drepturilor constituţionale" ale bărbatului afro-american este , la rândul ei, definitivă, deoarece rezultă dintr-un acord de recunoaştere a vinovăţiei, scrie Agerpres. Judecătorul de la tribunalul din Saint-Paul a precizat că ea poate fi executată în acelaşi timp cu cealaltă pedeapsă.

Într-o scurtă intervenţie, Derek Chauvin le-a urat copiilor lui George Floyd "să reuşească în viaţă", fără să-şi ceară iertare sau să exprime nici cea mai mică remuşcare, mai notează sursa citată.

VEZI ȘI: Orașul Minneapolis, baricadat în așteptarea procesului fostului polițist acuzat de uciderea lui George Floyd

Foto: SkyNews

Back To Top