Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

centrala nucleara zaporojie
Categorie: Știri internaționale

 

• CNCAN transmite că sistemul de monitorizare a radioactivității de pe teritoriul Ucrainei funcționează și nu indică depășiri peste valorile normale.
• Măsurătorile efectuate la nivelul țării noastre confirmă valori normale ale nivelului de radiații.
• Radioactivitatea este verificată 24/7.


După publicarea unor materiale de presă despre centrala nuclearoelectrică Zaporojie din Ucraina, conform cărora există riscul de radioactivitate mărită în urma bombardamentelor, iar siguranța nucleară este pusă în pericol de minele amplasate în zonă, Comisia Națională pentru Controlul Activităților Nucleare (CNCAN) a adus precizări cu privire la monitorizarea acestei situații.
Reprezentanții instituiției spune că sistemul de monitorizare a radioactivității mediului de pe teritoriul Ucrainei funcționează normal și nu indică depășiri peste valorile normale. De asemenea, CNCAN precizează că specialiștii din Laboratorul Național de Referință Radioactivitate verifică datele monitorizate 24/7 și le transmit AIEA, astfel încât să se asigure o informare promptă a factorilor de decizie naționali și internaționali, precum și a populației.

CITEȘTE ȘI: Studenții cer 90% reducere la biletele de tren

„Menționăm că măsurătorile efectuate la nivel național confirmă valori normale ale nivelului de radiații”, se arată în comunicatul CNCAN. Instituția, prin Centrul Operativ pentru Situații de Urgență, urmărește în permanență evoluția situației din punct vedere al monitorizării radiologice.
În România, nivelul radiațiilor este monitorizat permanent prin Rețeaua Națională de Supraveghere a Radioactivității Mediului (RNSRM), din cadrul Agenției Naționale pentru Protecția Mediului (ANPM).
Specialiștii din Laboratorul Național de Referință Radioactivitate verifică datele monitorizate 24/7 și le transmit Agenției Internaționale pentru Energie Atomică, astfel încât să se asigure o informare promptă a factorilor de decizie naționali și internaționali, precum și a populației”, mai precizează reprezentanții CNCAN.
Urmare a tensiunilor privind centrala nuclearoelectrică Zaporojie din Ucraina, ministrului sănătății, Alexandru Rafila, a îndemnat populația cu vârsta sub 40 de ani să meargă la medicul de familie pentru a primi pastile de iodură de potasiu, necesare în cazul unui eveniment nuclear cu eliberare de iod radioactiv.
Agenţia Internaţională pentru Energie Atomică (AIEA) a calificat ca fiind „din ce în ce mai alarmante” informaţiile provenind de la centrala nucleară de la Zaporojie, cea mai mare din Europa, după atacurile care au avut loc în apropiere în ultimele zile.
Sursa: digi24.ro

CITEȘTE ȘI: Controlor bătut într-un tren pe ruta Mangalia-Sibiu-LINK VIDEO

 

Back To Top