Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

steve-jobs-issey-miyake
Categorie: Știri internaționale

 

• Issey Miyake, creatorul de modă care a lansat celebrul pulover purtat de Steve Jobs, s-a stins la 84 de ani.
• Creatorul japonez a avut o carieră de peste 50 de ani și este recunoscut prin faptul că a revoluționat industria modei.
• Care este povestea puloverului negru pe gât?

Creatorul de modă japonez Issey Miyake a murit de cancer la ficat și a fost înmormântat într-o ceremonie restrânsă.
Japonezul a avut o carieră de peste 50 de ani, fiind recunoscut prin faptul că a revoluționat industria modei combinând tehnicile tradiționale cu cele moderne specifice industriei modei, potrivit BBC.
Designerul s-a născut în Hiroshima și avea șapte ani când asupra orașului a fost lansată bomba atomică. A evitat să vorbească despre acest eveniment și, în 2009, pentru New York Times, a spus că nu a vrut să fie etichetat drept „designerul care a supraviețuit" bombei.

CITEȘTE ȘI: Previziuni: O treime dintre britanici vor alege între „încălzire și mâncare”

„Când închid ochii, încă văd lucruri pe care nimeni nu ar trebui să le experimenteze vreodată", a spus el, precizând că mama lui a murit din cauza expunerii la radiații.
În tinerețe, Miyake ar fi vrut să se facă dansator sau atlet, dar a descoperit revistele de modă ale surorii sale și s-a decis în privința carierei pe care își dorea să o urmeze, relatează digi24.ro.
A studiat designul grafic la o universitate de artă din Tokyo, a învățat design vestimentar la Paris, unde a lucrat cu renumiții creatori de modă Guy Laroche și Hubert de Givenchy, după care a plecat la New York. În 1970 s-a întors la Tokyo și a fondat Miyake Design Studio.
La sfârșitul anilor 1980, a dezvoltat un nou mod de plisare, înfășurând țesăturile între straturi de hârtie și introducându-le într-o presă termică.

Istoria puloverului purtat de Steve Jobs

Printre creațiile sale se află celebrul pulover negru purtat de Steve Jobs. Unii designeri considerau că alegerea lui Jobs este o dovadă de simț estetic deosebit, aceasta a apărut ca urmare a unei situații tensionate. Uniformele deveniseră o emblemă a companiilor, iar Steve Jobs a încercat să le introducă și la Apple, angajându-l pe designer-ul Issey Miyake. Acesta a creat o jachetă cu mâneci detașabile, Jobs a prezentat-o angajaților care au fost total împotrivă. Deși propunerea patronului Apple a fost respinsă, acesta a devenit prieten cu Issey și l-a rugat pe creatorul de modă să îi dea câteva pulovere negre create de el. Miyake i-a dat aproape o sută de pulovere, care au devenit „uniforma” personală a lui Steve Jobs.
Dupa moartea lui Jobs (5 octombrie 2011) retail-erii au înregistrat vânzări record la puloverele negre pe gât.

CITEȘTE ȘI: Petre Daea: „Grâu suficient, vom avea și ulei și mălai”

Back To Top