Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

floarea-soarelui
Categorie: Economic

 

 

• Ministrul Agriculturii a declarat miercuri că s-a încheiat recoltarea culturii de grâu, iar producția asigură consumul integral al țării disponibilitatea pentru export.
• Culturile de floarea-soarelui și porumb au fost afectate de secetă „numai în opt județe”, a spus Petre Daea, dând asigurări că „ vom avea și ulei și mălai”.
• „Sunt ministrul Agriculturii şi trebuie să introduc liniştea şi încrederea”, a adăugat el, făcând referire la „abordările apocaliptice” din presă privind culturile distruse din acest an.

„Am recoltat toată suprafața de grâu, producția e în magazii. Producția la grâu asigură consumul integral al țării și disponibilitatea pentru export. Întreaga producție este înmagazinată și păstrată în depozite, la fermieri și la procesatori”, a afirmat miercuri ministrul Agriculturii, Petre Daea.
Seceta din acest an a pus mari probleme culturilor de porumb şi floarea-soarelui. Recoltarea florii-soarelui a început în cinci județe, începând cu suprafețele afectate. Cu toate acestea, ministrul Petre Daea a dat asigurări că vom avea și ulei și mălai, făcând referire la „abordările apocaliptice” din spaţiul public.

CITEȘTE ȘI: PSD Prahova: „Este obligatoriu ca apa caldă să curgă din nou la robinete!”

„România va avea şi ulei. Linişte, linişte, linişte. Am văzut abordările acestea apocaliptice uneori, iertaţi-mă, pentru că sunt ministrul Agriculturii şi trebuie să introduc liniştea şi încrederea. Am văzut o serie întreagă de abordări din astea apocaliptice: când începe pe ecranele de televizor că ia foc lanul, că auzi sirenele. Şi copiii în pântece se sperie”, a menţionat ministrul Agriculturii, citat de digi24.
El a subliniat că, pe teritoriul României, situaţia este diferită de la o zonă la alta.
„Aţi văzut ce s-a întâmplat şi ce prognoze erau la cultura grâului. Avem trei judeţe. Din toate celelalte, la cultura grâului, care au probleme din acest punct din vedere, s-au înregistrat aceste situaţii deosebit de grele. (...). E adevărat, pentru că aş ieşi din spaţiul realităţii dacă n-aş spune acest lucru: această secetă a pus mari probleme celor două culturi, mari probleme culturilor de prăşitoare de primăvară, înţelegând aici porumbul şi floarea-soarelui. Le inventariem, comisiile inventariază această situaţie. Ce înseamnă această inventariere? Se duce Comisia cu specialiştii respectivi la faţa locului, vede suprafaţa - se cunoaşte de la APIA şi au metode suficiente tehnice şi rapide în aşa fel încât să cunoască suprafaţa, fac evaluările la fața locului”, a subliniat Petre Daea.
Ministrul Agriculturii a explicat că există trei situaţii: aceea a suprafețelor definitiv compromise, a zonelor unde culturile au fost afectate parțial și culturile care nu au fost afectate. „Mă uitam pe datele pe care le-am avut azi dimineaţă în tabloul meu de informare la Ministerul Agriculturii că numai în opt judeţe nu au căzut ploi. Iată o satisfacţie pentru noi şi în primul rând pentru fermieri şi o stare de confort pentru pentru cei care au animale”, a mai spus Petre Daea.
Sursa: digi24.ro

CITEȘTE ȘI: Deputatul George Ionescu, mesaj pentru Iulian Dumitrescu și Andrei Volosevici: „Ajunge!”

Back To Top