Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

atac regina
Categorie: Știri internaționale

 

• Un bărbat înarmat cu o arbaletă voia să o omoare pe Regină ca să se răzbune pentru un masacru din 1919.
• Bărbatul a fost arestat lângă Castelul Winsdor.


Jaswant Singh Chail, în vârstă de 20 de ani, era înarmat cu o arbaletă când a fost arestat în apropierea reședinței reginei Elisabeta în ziua de Crăciun, anul trecut. „Sunt aici să o ucid pe regină”, ar fi declarat acesta, potrivit mărturiilor din instanță, scrie Reuters.

Bărbatul a fost acuzat în temeiul Legii britanice privind trădarea. El a pătruns pe domeniul Castelului Windsor purtând glugă și mască, iar un ofițer de poliție a declarat că arată ca cineva dintr-un film de acțiune. Imediat după incident, The Sun a publicat imagini cu o înregistrare video prezentată ca fiind postată pe contul de Snapchat al suspectului care, îmbrăcat cu un hanorac negru şi o mască albă, el mânuieşte arbaleta şi spune: „Îmi pare rău pentru ceea ce am făcut şi pentru ceea ce am de gând să fac. Voi încerca să o asasinez pe regina Elisabeta”.

CITEȘTE ȘI: Trei adolescenți din centrul de plasament de la Breaza, căutați de Poliție. I-ați văzut?

Cu referiri aparente la saga Războiul Stelelor, el se prezintă ca indian de religie sikh şi spune că vrea să se „răzbune” pentru un masacru comis în 1919 de trupele britanice împotriva protestatarilor din India.
Regina se afla la castel la momentul incidentului din 25 decembrie, împreună cu fiul ei, Prințul Charles, soția sa Camilla și alte familii apropiate.
În urma unei investigații efectuate de poliție, Chail a fost acuzat de amenințare cu moartea, deținerea unei arme ofensive și o infracțiune în temeiul Legii privind trădarea din 1842. Acuzația este cu atât mai gravă cu cât legea detaliază pedeapsa pentru „descărcarea sau țintirea armelor de foc, sau aruncarea sau folosirea oricăror obiecte sau armă ofensivă, cu intenția de a răni suvernul”.
Sursa: digi24.ro

Foto: minutemirror.com

Back To Top