Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

scott morisson australia
Categorie: Știri internaționale

 

• Acțiunile fostului prim-ministru sunt un mister pentru toată lumea.
• Scott Morrison s-a numit în secret în funcția de ministru a cinci ministere diferite pe vremea când a fost premier al Australiei, preluând printre altele șefia Trezoreriei și a Ministerului Afacerilor Interne, „fără rea intenție”.
• Actualul premier a catalogat acțiunile predecesorului său drept „o ciomăgeală fără precedent a democrației” australiene.

Dezvăluirile incredibiel au stârnit furia publicului în toată Australia. Este incredibil cum fost prim-ministru a reșit să preia funcția de ministru a cinci ministere diferite pe vremea când a fost premier al Australiei, preluând printre altele șefia Trezoreriei și a Ministerului Afacerilor Interne.

În perioada martie 2020 și mai 2021, Morrison și-a acordat singur portofoliile de ministru al Sănătății, Finanțelor, Industriei și Științei, Energiei și Resurselor, Afacerilor Interne și Trezoreriei fără a aduce acest lucru la cunoștința publicului și, în anumite cazuri, fără a-i anunța pe miniștrii în funcție, titrează digi24.ro.

Nu a existat niciun anunț sau consemnare oficială a jurămintelor depuse de Morrison în cazul portofoliilor pe care le-a preluat deși depunerea jurămintelor este oficiată de guvernatorul general, este publică și anunțată în Parlament unde este consemnată oficial.

CITEȘTE ȘI: Beat și fără permis, un bărbat din Vălenii de Munte s-a urcat la volan și a provocat un accident rutier. Acesta a fost reținut

Auto-numirile i-au acordat putere de decizie în aceste sectoare cruciale, iar situația inedită l-a făcut pe Morrison să aibă ultimul cuvânt în cele cinci ministere. Puține persoane din cabinetul său știau că prim-ministrul deținea aceste puteri. Dezvăluirile au fost făcute publice de doi jurnaliști de la News Corp care promovau o carte în care au scris despre felul în care Morrison a gestionat perioada de pandemie, mai relatează sursa citată.
Actualul premier australian, Anthony Albanese, a catalogat acțiunile predecesorului său drept „o ciomăgeală fără precedent a democrației”.

Fostul premier Morrison a spus că nu își aduce aminte să se fi numit în mai mult de trei funcții adiționale, dar că măsura a fost necesară pentru a „proteja” portofoliile. „Lucrurile se mișcau atât de repede la vremea aceea. Niciunul dintre noi nu este perfect. Nu a fost făcută cu rea intenție”, a explicat Morrison.
Sursa: digi24.ro

CITEȘTE ȘI: Salariile bugetarilor NU vor fi majorate. Guvernul a retras Ordonanța de Urgență

Back To Top