Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

incarcare masina electrica
Categorie: Știri internaționale

 

• Pe 12 septembrie, două mari lanțuri de magazine din Germania anulează serviciile de încărcare gratuită a mașinilor electrice.
• Grupul de companii va introduce „din 12 septembrie 2022, o taxă pentru energia electrică verde depozitată”.
• Odată cu intrarea în vigoare a noilor reglementări, kilowatt-ul oră la stația de încărcare va costa între 29 și 48 de cenți.

Magazinele Lidl și Kaufland, care aparțin grupului Schwarz, percep, începând de astăzi, taxe pentru încărcarea mașinilor electrice. cAstfel, din 12 septembrie, intră în vigoare „o taxă pentru energia electrică verde depozitată”, după cum anunță reprezentanții companiilor. Fiecare kilowatt oră, la punctele de încărcare AC cu o capacitate de încărcare de până la 43 kilowați, costă 0,29 euro, iar la punctele de încărcare DC cu o capacitate de încărcare de până la 149 kilowați, este de 0,48 euro.
În Germania, cele două lanțuri de magazine deservesc, în prezent, aproximativ 1.300 de puncte de încărcare, iar în ultimul an, numărul mașinilor care și-au încărcat bateriile la aceste stații s-a dublat.
Mai multe pe: ziarulromanesc.ro

CITEȘTE ȘI: Rata inflației: 15,3%! Unele alimente s-au scumpit, într-un an, cu 50%, iar prețul gazelor e mai mare cu 70%

 

 

Back To Top