Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

greva aeroporturi franta
Categorie: Știri internaționale

 

• MAE atenţionează românii care vor să călătorească spre Franţa că aeroporturile din această țară vor fi blocate de o grevă de două zile.
• Vineri şi sâmbătă, vor fi asiguratre doar jumătate din zborurile prevăzute.

 

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau intenţionează să călătorească în Franţa că sindicatul naţional al controlorilor de trafic aerian a anunţat intrarea în grevă pentru intervalul 16 septembrie, ora 6.00 - 17 septembrie, ora 6.00.

În perioada menţionată, traficul aerian va fi perturbat atât în Franţa metropolitană, cât şi în teritoriile de peste mări, avându-se în vedere asigurarea a doar jumătate din zborurile prevăzute.

CITEȘTE ȘI: Operatorul Termoficare Prahova, reacție oficială: „Nenumăratele invitații la dialog au rămas fără răspuns”

Pentru a urmări eventualele modificări apărute în orarul de zbor şi pentru a verifica informaţiile oferite de operatorii şi companiile aeriene prin intermediul cărora au planificate călătoriile, cetăţenii români sunt rugaţi să consulte site-ul aeroporturilor din Paris AICI sau ale aeroporturilor din localitatea de destinaţie/plecare.

Cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Paris: +33147052966 şi +33147052755, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanenţă.

De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţii special, urgente, au la dispoziţie telefoane de permanenţă: misiunea diplomatică a României în Republica Franceză: +33680713729, Consulatul General al României la Marsilia: +33610027164, Consulatul General al României la Lyon: +33643627736 şi Consulatul General al României la Strasbourg: +33627050022, la care pot apela în funcţie de zona în care se află.

Mai multe pe zf.ro

CITEȘTE ȘI: Strănepotul Marthei Bibescu, Christopher John Ghika, responsabil cu organizarea ceremonialului funerar al Reginei Elisabeta a II-a

Back To Top