Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

sicriul reginei
Categorie: Știri internaționale

 

• Cortegiul care poartă trupul neînsuflețit al Reginei Elisabeta a II-a a ajuns, duminică seară, în capitala Scoției, Edinburgh.
• Zeci de mii de scoțieni s-au recules în tăcere, au aplaudat și au aruncat flori în calea mașinii.
• Sicriul învelit în steagul regal, va fi transferat cu avionul, marți, la Londra.

Este ultima călătorie din această lume a Suveranei care a trăit 96 de ani, din care 70 pe tronul Marii Britanii.
Duminică dimineață, sicriul din stejar, învelit în steagul regal și având deasupra o coroană de flori albe, a fost așezat în dric de şase paznici de vânătoare de la Balmoral.

Începând de aseară, zeci de mii de scoțieni s-au recules în tăcere, au aplaudat și au aruncat flori în calea mașinii care a străbătut lent capitala Scoției, Edinburgh. Sicriul Reginei a fost depus în Palatul Holyrood și va fi mutat în Catedrala St Giles, iar timp de 24 de ore, scoțienii se pot reculege în fața catafalcului.

Sicriul învelit în steagul regal, pe care se află o coroană din florile preferate ale reginei: brumărele, dalii sau limonium, toate albe, va fi transferat cu avionul, marți, la Londra.
Fiica Reginei, Prințesa Anne, a însoțit cortegiul funerar pe tot parcursul deplasării.

Pe de altă parte, prințul William, acum primul în ordinea succesiunii la tron, i-a adus un omagiu răscolitor bunicii lui, într-o declaraţie publicată de Palatul Kensington.

CITEȘTE ȘI: Familia Regală a României: Pentru Majestatea Sa Margareta, Regina Elisabeta a II-a a fost un punct de referință fundamental, un sprijin moral, intelectual, afectiv și instituțional

„Am pierdut o bunică. Deşi plâng pierderea ei, mă simt totodată incredibil de recunoscător. Am beneficiat de înţelepciunea şi sprijinul Reginei până la 40 de ani. Soţia mea s-a bucurat timp de 20 de ani de îndrumarea ei. Cei trei copii ai mei au avut ocazia să petreacă vacanţe cu ea şi să-și facă amintiri de neuitat. Bunica mea spunea că durerea este preţul pe care îl plătim pentru iubire. Îi voi onora memoria susţinându-l pe tatăl meu, Regele, în orice mod posibil”, sunt doar câteva dintre frazele tulburătoare ale mesajului.

Duminică, mii de oameni s-au adunat la Londra pentru a-l întâmpina pe Regele Charles al III-lea. Șef de stat pentru 14 ţări în afară de Marea Britanie, el a primit, duminică, la Palatul Buckingham, mai mulți reprezentanți ai Commonwealth-ului, format din 56 de state, cele mai multe - foste colonii britanice.

Deși autoritățile nu le mai permit să lase flori și mesaje la gardul reședinței regale, mii de oameni au continuat să vină la porțile Palatului Regal.

Andrew Morton, unul dintre scriitorii Casei Regale, a apreciat: „Cred că Prințul Charles vine cu propriile idei. Va fi o monarhie mai caldă, mai tolerantă. L-am văzut plimbându-se printre oameni zilele trecute, iar oamenii din public l-au pupat. Nu am văzut asta niciodată în cazul reginei”.
Astăzi, Regele Charles face o vizită la Westminster Hall, unde ambele Camere ale Parlamentului se vor reuni pentru a-şi exprima condoleanţele, apoi, însoţit de Regina consoartă Camilla, Regele va călători cu avionul spre Edinburgh.

Mai multe pe: știrileprotv.ro

URMĂREȘTE ȘI: PREMIERA VIDEO ORA 17.00. In Memoriam Regina Elisabeta a II-a. Lector dr Marina Cristiana Rotaru, la Actualitatea LIVE

Back To Top