Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

valdimir putin românia scenarii
Categorie: Știri internaționale
  • Casa Albă, Departamentul de Stat, Pentagonul şi agenţiile de informaţii americane ar fi mai îngrijorate ca niciodată că preşedintele rus Vladimir Putin ar putea escalada războiul din Ucraina.
  • Temerile ar fi că liderul de la Kremlin va încerca să compenseze retragerea sa umilitoare din ultima perioadă, un scenariu probabil fiind atacarea unor centre de aprovizionare din România sau Polonia.
  • Informațiile au fost dezvăluite de New York Times și nu există deocamdată precizări oficiale cu privire la existența acestor riscuri.

Jurnaliștii americani de la New York Times susțin că există îngrijorări la cel mai înalt nivel, inclusiv privind un posibil atac în spațiul NATO, cel mai probabil asupra României sau Poloniei. Potrivit sursei citate de News.ro, oficialii americani nu ştiu ce formă ar putea lua escaladarea, dar multe dintre opţiunile pentru care se pregătesc sunt sumbre: un bombardament mai nediscriminatoriu al oraşelor ucrainene, o campanie de asasinate vizând lideri ucraineni de rang înalt sau un atac asupra centrelor de aprovizionare din afara Ucrainei, situate în ţări NATO precum Polonia şi România, care canalizează cantităţi extraordinare de arme, muniţie şi echipament militar în ţară.

VEZI ȘI: Lukașenko: “Azi Ucraina - mâine va fi Moldova sau Ţările Baltice, Polonia sau România”. Reacția Ministerului român de Externe, la declarațiile președintelui din Belarus

”Răspundem destul de restrâns, dar asta deocamdată. Dacă situaţia va continua să se dezvolte în acest fel, răspunsul va fi mai serios”, a spus Putin vineri, după la un summit regional din Uzbekistan, potrivit News.ro.

Administrația de la Washington nu a avut până acum nicio reacție privire la informațiile prezentate de New York Times.

Foto: tv8.md

Back To Top