Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

sicriul reginei
Categorie: Știri internaționale

 

• Astăzi au loc funeraliile Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii.
• Peste 2.000 de invitaţi, între care mai mult de 500 de demnitari străini şi capete încoronate participă la întreaga procesiune.
• Peste 10.000 de militari se vor afla la funeraliile Suveranei. Care este programul complet al ceremoniilor.

Luni dimineața. Westminster Hall s-a închis pentru pelerini, iar sicriul este pregătit pentru mutarea la Westminster Abbey pentru funeralii.
Regina Elizabeta a II-a este înhumată luni, la ora locală 19.30 (21.30, ora României), într-o ceremonie privată, în Capela St George's a Castelului Windsor, la periferia de vest a Londrei, în urma unor funeralii de stat.
Funeraliile de stat, primele de la moartea lui Winston Churchill, în 1965, încep la ora 12.00 (ora 14.00 ora României), la Abaţia Westminster, în prezenţa a peste 2.000 de invitaţi, inclusiv sute de demnitari străini şi capete încoronate.

O procesiune va însoţi sicriul de la Westminster Hall până la mănăstire. Pe traseu, vor fi aliniați membri ai Royal Navy şi Royal Marines. Aproximativ 200 de muzicieni vor fi prezenţi, inclusiv cimpoieri şi toboşari din regimentele scoţiane şi irlandeze.
În urma cortegiului se vor afla regele Charles al III-lea și membrii familiei regale. Prințul George (nouă ani) și Prințesa Charlotte (șapte ani), strănepoții Reginei, vor fi alături de Familia Regală la procesiunea care va însoți sicriul. Procesiunea va fi condusă de Regele Charles al III-lea și soția sa, Camilla. Prințul și Prințesa de Wales vor merge înaintea lui George și a lui Charlotte. Cei mici vor fi urmați de unchiul și mătușa lor, ducele și ducesa de Sussex și de alți membri ai familiei regale. Fratele mai mic al lui George și Charlotte, Louis, în vârstă de patru ani, nu va participa la ceremonii.

CITEȘTE ȘI: Funeraliile reginei Elisabeta a II-a vor avea loc pe 19 septembrie

Potrivit protocolului funeraliilor, la slujba de înmormântare vor vorbi premierul Liz Truss şi Patricia Scotland, secretarul general al Commonwealth-ului. Apoi, Arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby, va ţine predica.
Va urma „Last Post” - omagiul militarilor căzuţi în luptă în armata britanică”, în care se va păstra un moment de reculegere.
După funeralii, sicriul va fi urcat pe un afet de tun şi va fi purtat în procesiune până la Arcul Wellington, situat la Hyde Park Corner, unde va fi transferat într-un dric.
Sicriul va fi apoi dus la Windsor, la Capela St Georges, pe Long Walk, o alee care traversează domeniul până la castel, iar ceremonia care va avea loc după aceea va fi transmisă în direct.
Slujba religioasă va avea loc în prezenţa a peste 800 de persoane, înaintea ceremoniei de înmormântare, la care vor participa membri apropiați ai familiei. La această etapă, nu vor avea acces fotografii şi camerele de luat vederi sunt interzise.
Bijutierul coroanei va îndepărta Coroana Statului Imperial, globul şi sceptrul, care se sprijină deasupra sicriului, şi le va aşeza pe altar.
Sicriul reginei va fi depus în Capela regelui George al VI-lea, o anexă a capelei principale, în care se află tatăl şi mama reginei, dar şi cenuşa surorii sale, prinţesa Margaret.
Arhiepiscopul de Canterbury va pronunţa binecuvântarea, care va fi urmată de imnul „God Save The King".
Sicriul prinţului Philipp, care se află în prezent în Castelul regal, urmează să fie adus în capelă, lângă cel al Reginei.

Duminică, Regatul Unit al Marii Britanii a ținut două minute de reculegere în memoria Reginei Elisabeta a II-a. Tot ieri, la recepția regală găzduită de Regele Charles al III-lea și Regina Consoartă au participat sute de șefi de stat și demnitari. România este reprezentată la funeralii de preşedintele României, Klaus Iohannis, iar o prezență extrem de importantă este cea a Majestății Sale Margareta Custodele Coroanei şi a Principelui Consort Radu.
Guvernul a declarat ziua de luni zi liberă oficială pentru a permite oamenilor să aducă ultimele omagii reginei Elisabeta a II-a.

Siria, Venezuela, Afganistanul, Myanmar, Rusia şi Belarus nu au fost invitate, iar Iranului, Coreei de Nord şi celor din Nicaragua li s-a cerut să trimită doar un diplomat de rang înalt.
Mai multe pe digi24.ro și spotmedia.ro

URMĂREȘTE ȘI: PREMIERA VIDEO ORA 17.00. In Memoriam Regina Elisabeta a II-a. Lector dr Marina Cristiana Rotaru, la Actualitatea LIVE 

Back To Top