Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

voluntari detinuti
Categorie: Știri internaționale

 

• În Belgia, 55 de judecători și procurori s-au oferit voluntari pentru a fi deținuți într-o închisoare, pentru a vedea cum se trăiește în condițiile de privare de libertate.
• Experimentul a avut loc în acest weekend, în închisoarea din Haren, iar magistrații nu au avut tratament preferențial.
 

Experimentul a fost anunțat de ministrul belgian al justiţiei, Vincent Van Quickenborne.

Închisoarea din Haren este o instituţie penitenciară cu o capacitate de 1.190 de locuri, care se va deschide oficial în 30 septembrie, are celule mici, în care se va dezvolta „o abordare modernă”, după cum spun oficialitățile.

Cei 55 de voluntari au fost trataţi ca deţinuţi obişnuiţi: aceleaşi mese, aceleaşi activităţi obligatorii, inclusiv serviciu la bucătările şi la spălătorie, iar stingerea, la orele 22.00.

CITEȘTE ȘI: Ministrul Justiției, Cătălin Predoiu: “Este nedrept, incorect și ipocrit să se reproșeze Ministerului Justiției că nu a sesizat Comisia de la Veneția” – VIDEO LINK

Voluntarii sunt judecători în instanţe penale, judecători de instrucţie, procurori, iar scopul acțiunii a fost acela de a oferi magistraţilor care condamnă persoane la închisoare ocazia de a experimenta ce înseamnă privarea de libertate, ca să dea pedepse „în deplină cunoştinţă de cauză”, a afirmat ministrul belgian al justiţiei, Vincent Van Quickenborne, într-un comunicat.

Mai multe pe: cursdeguvernare.ro

CITEȘTE ȘI: Împrumuturi în euro pentru acoperirea deficitului bugetar

Back To Top