Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

euro
Categorie: Economic

 

• Ministerul Finanţelor, condus de social-democratul Adrian Câciu, a ieşit pe pieţele internaţionale pentru a se împrumuta în euro în vederea acoperirii deficitului bugetar şi pentru refinanţarea unor datorii.
• Astfel Ministerul vrea să se finanţeze în euro, pe 4 şi pe 7 ani, la o dobândă între 5,13% şi 6,75%.
 

Ministerul Finanţelor, condus de social-democratul Adrian Câciu, urmărește să se finanţeze în euro, pe 4 şi pe 7 ani, la o dobândă între 5,13% şi 6,75%, potrivit datelor din platforma Bloomberg şi calculelor ZF.

„Necesarul brut de finanţare la nivel guvernamental pentru anul 2022 se revizuieşte la suma de aproximativ 148,6 miliarde lei, determinat de nivelul previzionat al deficitului bugetar de 5,8% din PIB (aproximativ 80,1 miliarde lei), urmare a rectificării bugetare aprobată prin Ordonanţa Guvernului nr. 19/2022 cu privire la rectificarea bugetului de stat pe anul 2022, precum şi de volumul datoriei de refinanţat în anul 2022, în sumă de cca 68,5 miliarde lei”, potrivit Ministerului Finanțelor Publice.

CITEȘTE ȘI: S-au pus la punct ultimele modificări legate de societatea care va prelua termia Ploieștiului

Va fi a patra ieşire pe plan extern a MFP în 2022, până acum sumele atrase fiind de 3,85 mld. dolari plus 2,5 mld. euro, relatează Ziarul Financiar.

La începutul lunii ianuarie MPF a atras 2,1 mld. dolari pe pieţele externe, iar peste doar două săptămâni, la finele lunii, a mai împrumutat 2,5 mld. euro prin vânzarea de eurobonduri. În mai, statul a atras 1,75 mld. dolari.
Sursa: zf.ro

CITEȘTE ȘI: Tentativă de înșelăciune! Escrocii trimit așa-zise citații în numele Jandarmeriei Române

Back To Top