Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

avion mobilizare
Categorie: Știri internaționale

 

• După anunțul lui Putin privind mobilizarea parțială a rezerviștilor, companiilor aeriene ruse li s-a ordonat să interzică vânzarea de bilete bărbaților cu vârsta cuprinsă între 18 și 65 de ani.
• Bărbații cu aceste vârste nu mai au voie să iasă din țară, iar avioanele cu plecare de pe aeroportul din Moscova sunt rezervate deja la capacitate maximă.

Companiile aeriene ruse au primit interdicție să mai vândă bilete bărbaților ruși cu vârste cuprinse între 18 și 65 de ani. Doar cei care prezintă dispensă de la Ministerul Apărării pot spera la un bilet de avion. În același timp, site-ul căilor ferate rusești se blochează în mod repetat din cauza numărului mare de solicitări.
Sute de mii de bărbați vor să ajungă în Turcia, Egipt și Thailanda pentru a sta acolo în perioada mobilizării.

CITEȘTE ȘI: VIDEO NEWS Putin a anunţat mobilizarea parţială în Rusia și amenință Occidentul

Sky News notează că prețul biletelor de avion cu plecare din Moscova în zilele următoare a crescut. De exemplu, costul zborurilor Turkish Airlines care se îndreaptă spre orașe precum Istanbul și Belgrad depășește 80.000 de ruble, ceea ce înseamnă puțin sub 1.200 de lire sterline.

Moscow Times scrie că biletele de avion către Turcia, Georgia și Armenia nu au mai fost disponibile la vânzare la câteva minute după anunțul făcut de Vladimir Putin, relatează digi24.ro.
Un canal de Telegram specializat în călătorii raportează cazuri în care bărbați ruși au fost întorși de la graniță de polițiștii de frontieră.
Aproape 300.000 de rezerviști sunt în prezent afectați de acest apel la mobilizare, a declarat ministrul rus al Apărării, Serghei Șoigu. În discursul său către națiune, Vladimir Putin a precizat că mobilizarea acestor forțe civile este efectivă începând cu ziua de azi, mai precizează sursa citată.

Citește mai mult pe digi24.ro

CITEȘTE ȘI: Nicolae Ciucă: „Am luat act cu îngrijorare de declarațiile președintelui Putin”

Back To Top