Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

serghei lavrov
Categorie: Știri internaționale
  • Ministrul rus de externe, Serghei Lavrov, a lansat noi amenințări în timp ce încerca să justifice, în fața ONU, invazia Rusiei în Ucraina.
  • Acesta a spus că regiunile Ucrainei în care au loc referendumuri vor fi sub „protecția deplină”, răspunzând la o întrebare despre posibilitatea ca Moscova să utilizeze arme nucleare.

Serghei Lavrov s-a adresat Adunării Generale a ONU și presei mondiale la New York, repetând afirmațiile false răspândite de Moscova conform cărora guvernul ales de la Kiev a fost instalat în mod ilegitim.  Șeful diplomației ruse a declarat, într-o conferință de presă după discursul său în fața adunării generale a ONU de la New York, că regiunile Ucrainei în care au loc referendumuri vor fi sub „protecția deplină” a Rusiei dacă vor fi anexate de Moscova, potrivit Reuters, citat de Digi24

Întrebat dacă Rusia ar avea motive să folosească arme nucleare pentru a apăra regiunile anexate ale Ucrainei, Lavrov a spus că teritoriul rus, inclusiv teritoriul „nou consacrat” în constituția Rusiei pe viitor, „se află sub protecția deplină a statului”. 

„Toate legile, doctrinele, conceptele și strategiile Federației Ruse se aplică pe întreg teritoriul său”, a spus Lavrov, referindu-se în mod specific la doctrina Rusiei privind utilizarea armelor nucleare, mai notează sursa citată.

VEZI ȘI: Serghei Lavrov, ministrul rus de Externe: “Este timpul ca americanii să își ducă acasă armele nucleare”

Foto: zgd.md

Back To Top