Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Extrema dreaptă câștigă alegerile din Italia
Categorie: Știri internaționale

Alianța de Centru Dreapta, din care fac parte partidele de extremă ale lui Matteo Salvini și Giorgia Meloni, ar fi câștigat între 41% și 45% în cadrul alegerilor organizate duminică în Italia.

Rezultatul parțial a fost măsurat în cadrul exit-poll-ului publicat de televiziunea RAI a închiderea votului. Potrivit aceleiași surse, Alianța de Centru Stânga ar fi obținut între 25,5% și 29,5%.

Aproximativ 51 de milioane de italieni au fost chemaţi duminică la urne. În urma acestor alegeri vor fi aleşi 600 de parlamentari (400 de deputaţi şi 200 de senatori)

Cine este Giorgia Meloni

Meloni şi partidul său sunt urmaşii Mişcării Sociale Italiene (MSI), un partid neo-fascist creat după al doilea război mondial. La 19 ani declara pentru canalul France 3 că dictatorul Benito Mussolini a fost „un politician bun”. 

Într-un exerciţiu desăvârşit de echilibristică, politiciana italiană recunoaşte şi astăzi că Mussolini „a realizat multe”, imputându-i în acelaşi timp „erorile” comise: legile anti-evreieşti, intrarea în război, autoritarismul. În acelaşi timp, ţine să clarifice că în rândurile partidului "nu este loc pentru cei nostalgici faţă de fascism, nici pentru rasism şi antisemitism".

 

Back To Top