Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

japonia sanctiuni
Categorie: Știri internaționale

 

• Japonia interzice exportul de bunuri „legate de arme chimice” în Rusia și anunță noi sancțiuni asupra a 21 de organizații rusești.
• Printre companiile a căror activitate va fi afectată de interdicții de export se află Institutul Central de Cercetare al 46-lea al Ministerului Apărării al Federației Ruse și Institutul de fizică teoretică și experimentală A.I. Alikhanov al Centrului Național de Cercetare „Institutul Kurchatov”.

„În lumina situației internaționale actuale din jurul Ucrainei și pentru ca Japonia să contribuie la eforturile internaționale de realizare a păcii internaționale, (...) și ținând cont de măsurile pe care marile țări au decis să le ia, Cabinetul de Miniștri a aprobat „Interdicția de export” către organizațiile indicate din Federația Rusă”, se arată în mesajul publicat pe site-ul Ministerului Afacerilor Externe al Japoniei.

Potrivit unui comunicat al ministerului, Tokyo a decis să impună o interdicție de export pentru 21 de organizații rusești. În plus, Japonia impune un embargo asupra exportului de „mărfuri și materiale legate de arme chimice în Federația Rusă”, relatează dcnews.ro.

CITEȘTE ȘI: ALEGERI ITALIA: Extrema dreaptă a câștigat alegerile cu 41-45% (exit-poll)

Printre organizațiile incluse în listele de sancțiuni se numără Institutul Central de Cercetare al 46-lea al Ministerului Apărării al Federației Ruse, OJSC Moselectronproekt, NPO Etalon, JSC VO Mashpriborintorg și JSC Energia.

Institutul de fizică teoretică și experimentală A.I. Alikhanov al Centrului Național de Cercetare "Institutul Kurchatov", LLC "Sistemul de licitație automatizat al Ordinului de Apărare a Statului", PJSC Întreprinderea de cercetare și producție Arzamas "Temp-Avia" și altele, au fost, de asemenea, interzise, precizează sursa citată.

Între timp, în Europa, Germania intenționează să le interzică cetățenilor UE să facă parte din conducerea întreprinderilor de stat ruse, potrivit unei propuneri de noi sancţiuni ale UE împotriva Rusiei, consultată de cotidianul Süddeutsche Zeitung.

În luna aprilie, Japonia a interzis exporturile de automobile şi alte produse de lux în Rusia, ca reacţie a autorităţilor de la Tokyo la invadarea Ucrainei.
Mai mult pe: dcnews.ro 

CITEȘTE ȘI: TEATRU: Festivalul Internațional „Imaginarium” începe mâine, la Ploiești

Back To Top