Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

soldati rusi
Categorie: Știri internaționale

 

• Rusia a anunțat că recruților mobilizați pentru războiul împotriva Ucrainei li se vor anula împrumuturile în caz de deces sau invaliditate.
• Nu este clar dacă radierea împrumuturilor soldaților uciși se va aplica și retroactiv sau doar pentru noii recruți pe care Moscova intenționează să îi trimită la război.

Rusia a anunțat că recruților mobilizați pentru războiul împotriva Ucrainei li se vor anula împrumuturile în caz de deces sau invaliditate, relatează Novaia Gazeta.
Anunțul vine după ce Duma de Stat, camera inferioară a parlamentului rus, a adoptat miercuri în a treia lectură legea „Cu privire la specificul îndeplinirii obligațiilor din contractele de împrumut de către persoanele chemate pentru serviciul militar la mobilizare”.

Legea prevede de asemenea că bărbații mobilizați și familiile acestora vor putea aplica pentru „concedii” de credit, adică perioade de grație în care să poată solicita să nu plătească nicio rată, titrează hotnews.ro.

CITEȘTE ȘI: Secretarul general al NATO: Scurgerile de la conductele de gaze ce trec pe sub Marea Baltică sunt rezultatul unor acte de „sabotaj”

În ceea ce privește soldații care își pierd viața în război, actul normativ prevede ca un credit „va fi radiat în întregime în caz de deces sau invaliditate din grupa I”.

„Dacă împrumutatul a murit sau a primit un handicap din grupa I, atunci împrumutul va fi anulat, inclusiv pentru membrii familiei sale”, afirmă autoritățile ruse, precizând că acest cost va fi suportat de bănci.

Nu este clar dacă radierea împrumuturilor soldaților uciși se va aplica și retroactiv sau doar pentru noii recruți pe care Moscova intenționează să îi trimită la război.
Mai multe pe hotnews.ro

CITEȘTE ȘI: Ministrul Mediului propune „eliminarea imediată” a urșilor care atacă omul

Back To Top