Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

elon musk
Categorie: Știri internaționale

 

• Documente obținute de Washington Post arată că planurile lui Elon Musk de a duce Twitter pe profit sunt radicale și ar cuprinde și dorința de a reduce cu 75% numărul angajaților.
• Este puțin probabil că o reducere atât de dură va fi posibilă, fiindcă ar avea de suferit funcționarea normală a companiei.
• Oficiali ai Twitter au negat că ar exista planuri de concedieri masive.

Twitter are 7.500 de angajați, iar dacă planurile de disponibilizare s-ar concretiza ar însemna că doar 2.000 de angajați vor mai rămâne, ceea ce ar afecta activitatea companiei și ar reduce mult capacitatea ei de a modera cât de cât decent conținutul, relatează Washington Post.

Interesant este că și dacă Musk nu ar fi venit cu oferta de preluare, la Twitter s-ar fi făcut disponibilizări semnificative, pentru ca numărul angajaților să scadă cu 25%, iar cheltuielile salariale anuale să fie reduse cu câteva sute de milioane de dolari, titrează hotnews.ro.

CITEȘTE ȘI: Bill Gates investește în combustibil pe bază de etanol pentru avioane

Nu este sigur că Elon Musk va cumpăra Twitter, iar dacă o va face, este greu de crezut că va putea trece la măsuri chiar atât de radicale de reducere a efectivelor. Este însă aproape sigur că, dacă Musk va parafa tranzacția, numărul de angajați va scădea cu câteva zeci de procente, clar cu peste 25%.

O reducere cu trei sferturi ar pune în real pericol modul normal de funcționare a companiei și ar fi o frână în calea unei extinderi.
Mai mulți analiști au afirmat, în ultimele săptămâni, că Twitter nu este o companie de 44 miliarde dolari, ci că ar valora mult mai puțin, chiar și sub 15 miliarde dolari.

Alții pun la îndoială planurile care indică o trecere rapidă pe profit a companiei, dar și pe cele care ar indica posibilitatea ca Twitter să ajungă spre un miliard de useri, de la cei 237 milioane din prezent.

Twitter este afectată de această tranzacție: o mare parte din proiecte sunt blocate, prețul acțiunilor este volatil, iar angajații sunt nemulțumiți, iar angajările au fost „înghețate”.

Mai multe pe: hotnews.ro

CITEȘTE ȘI: FEROVIAR. Vom avea 12 trenuri pe hidrogen până în martie 2026

Back To Top