Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

bill gates
Categorie: Știri internaționale

 

• O organizație fondată de Bill Gates a acordat unui startup o finanțare de 50 de milioane de dolari pentru construirea unei rafinării care să transforme alcoolul în combustibil pentru aviație.
• Se întâmplă în statul american Georgia, iar reprezentanții startup-ului arată că producția ar putea începe în 2023.

Un startup finanțat de Bill Gates lucrează la un combustibil pentru avioane mai puțin poluant, pe bază de etanol.
Obținerea de combustibili sustenabili pentru aviație este o cursă rapidă având în vedere presiunile pentru reducerea emisiilor din acest sector. O organizație fondată de Bill Gates a acordat unui startup o finanțare de 50 de milioane de dolari pentru construirea unei rafinării care să transforme alcoolul în combustibil pentru aviație, potrivit Business Insider.

CITEȘTE ȘI: FEROVIAR. Vom avea 12 trenuri pe hidrogen până în martie 2026

Banii îi vor permite companiei Lanza-Jet să continue construcția primei sale fabrici comerciale, în statul american Georgia. Reprezentanții startup-ului arată că producția ar putea începe în 2023, titrează digi24.ro.

Fabrica va produce 34 de milioane de litri de combustibili de aviație și aproape 3,8 milioane de motorină pe an. Compania produce combustibil folosind etanol din produse precum trestie de zahăr și deșeuri de porumb, care are emisii cu cel puțin 70 la sută mai mici în comparație cu combustibilul de aviație convențional.

Aviația comercială contribuie cu peste două procente la emisiile globale de dioxid de carbon.

Mai mult pe digi24.ro

CITEȘTE ȘI: Codul Muncii a fost modificat. Directive europene în legislația română

Back To Top