Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

caii vânzare
Categorie: Știri internaționale

 

• Regele Charles al III-lea al Marii Britanii vinde 14 dintre caii mamei sale, regina Elisabeta a II-a.
• Decizia a stârnit controverse în Marea Britanie, dar Casa Regală spune că este un lucru normal, frecvent practicat și de regretata suverană.

Casa de licitații Tattersalls din Newmarket a confirmat oficial organizarea procedurilor de vânzare a 14 dintre caii de curse ai Reginei Elisabeta a II-a la sediul său, cel mai mare din Europa și unul dintre cele mai vechi din întreaga lume.

Cei 14 cai reprezintă aproximativ o treime din totalul de armăsari pe care Regina Elisabeta i-a avut înscriși la curse în anul 2022. Doar în ultimele două săptămâni, armăsarii au adus Casei Regale un profit de 50.700 de lire sterline din cursele câștigate. 

Vânzarea cailor pe care a decis-o Regele Charles a stârnit o controversă majoră în Marea Britanie, existând suspiciunea că Suveranul urmărește lichidarea hergheliei regale Sandringham din Norfolk, ceea ce, în viziunea britanicilor, ar reprezenta „o adevărată rușine”.

CITEȘTE ȘI: Primăria Ploiești, contracte pentru modernizarea iluminatului public pe traseele 101 și 102

Printre cei 14 cai de care Casa Regală se va despărți se află Love Affairs, un exemplar în vârstă de doi ani care a fost ultimul câștigător al Reginei Elisabeta a II-a, la Goodwood, cu două zile înainte de moartea ei.

Pe lista de vânzări se află și calul Just Fine, antrenat de Sir Michael Stoute. Acesta a fost primul cal care a câștigat o cursă pentru noul Rege, Charles al III-lea.

Tactical este un alt cal valoros care va fi scos la vânzare. În vârstă de patru ani și antrenat de celebrul Andrew Matthews Balding, Tactical a adus Casei Regale un profit de peste 100.000 de lire sterline în cele 17 curse la care a luat parte, titrează playsport.ro.

Regina Elisabeta a II-a a fost o împătimită a curselor de cai, dar, potrivit The Sun, vânzarea lor nu este chiar o surpriză, având în vedere că regretata suverană obișnuia să vândă de obicei în jurul a șapte cai. Ea a crescut caii la grajdurile din Sandringham. Monarhul a moștenit herghelia de la tatăl ei, regele George al VI-lea, mai relatează sursa citată.

Estimările arată că, de la începutul anilor 1950, Regina Elisabeta a II-a a câștigat peste 10.000.000 de lire sterline din cursele de cai. Anul 2021 a fost mai puțin profitabil, cu venituri totale de 590.000 lire sterline.

„Regina avea iepele ei de reproducție, ea a crescut cai și i-a vândut, nu poți să-i ții pe toți. În fiecare an proprietarii își vând animalele de companie”, notează expertul regal, subliniind că nu este nimic în neregulă cu faptul că Regele Charles a scos animalele la vânzare.

Mai multe pe: playsport.ro

CITEȘTE ȘI: De la 1 ianuarie, băuturile alcoolice vor fi și mai scumpe. Urmează o majorare a taxelor cu 15%

 

Back To Top