Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

proteste violente foxconn china
Categorie: Știri internaționale

 

• Aflați în carantină încă de la finalul lunii octombrie, sute de muncitori au protestat în curtea uzinei administrată de grupul taiwanez Foxconn, din orașul Zengzhou, iar protestele au degenerat în violențe.
• Oamenii s-au plâns de mâncarea primită și de tratamentul autorităților, manifestanția devenind la un moment violență.
• Protestele vor duce la întârzieri ale comenzilor în toată piața Apple.

În imaginile care circulă pe Twitter și pe Weibo, o rețea de socializare similară din China, se vede cum o mulțime de oameni ieșiți în stradă înfruntă mai multe persoane îmbrăcate în combinezoane albe şi membri ai forţelor de ordine. Sute de oamenii s-au ciocnit cu forțele de ordine și personalul de securitate sosiți la fața locului în număr foarte mare.

Imaginile au fost transmise în direct de muncitorii Foxconn, principalul subcontractor al Apple, care, din cauza unui focar extins de Covid, a decis să plaseze în carantină complexul din Zhengzhou, unde lucrează peste 200.000 de oameni, cu muncitorii înăuntru. Din luna octombrie, oamenii au fost închiși și separați de familii.

Angajații care au transmis imagini pe rețeledle de socializare spun și arată filme care demonstrează că au fost bătuți de poliție, strigă „Să ne apărăm drepturile!”, „Daţi-ne salariile!”, și se plâng de condițiile severe, de alimentele pe care le-au primit și de lipsa bonusurilor promise.

VIDEO PROTESTE VIOLENTE ÎN CHINA LA FOXCONN

Deși mulți dintre muncitori au evadat din carantină, pentru a convinge angajații să rămână la lucru, Foxconn a promis că va mări bonusul zilnic și salariile, notează Reuters.

La începutul acestei luni, Apple a declarat că se așteaptă la livrări mai mici de modele de iPhone 14 din cauza întreruperii producției din Zhengzhou.

Multe dintre imaginile postate pe rețelele sociale au fost cenzurate de Foxconn, scrie Le Figaro.

Foxconn este un grup mare care asamblează produse electronice pentru multe mărci internaționale. Compania taiwaneză, principalul subcontractant al Apple, cu sediul în Zhengzhou, este cea mai mare fabrică de iPhone din lume, titrează digi24.ro.

Surse: libertatea.ro, digi24.ro

Foto: Bloomberg

 

Back To Top