Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

rusia terorism
Categorie: Știri internaționale

 

• Parlamentul European, reunit în sesiune plenară la Strasbourg, a adoptat o rezoluție prin care Rusia este declarată drept stat care sponsorizează terorismul, potrivit unui comunicat transmis miercuri.
• Eurodeputaţii solicită Consiliului Europei să includă organizaţia paramilitară a lui Kadîrov pe lista UE a teroriştilor.
• Parlamentul European cere și ca președintele Vladimir Putin să fie tras la răspundere pentru crimele sale, iar Rusia să fie izolată internațional.
 

Parlamentul European a adoptat miercuri, cu 494 voturi pentru, 58 împotrivă şi 44 abţineri, o rezoluţie privind invazia Rusiei în Ucraina.
Documentul subliniază că atacurile şi atrocităţile deliberate comise de forţele ruse şi reprezentanţii acestora împotriva civililor din Ucraina, distrugerea infrastructurii civile şi alte încălcări grave ale dreptului internaţional şi umanitar constituie acte de terorism şi crime de război.

Parlamentul European declară Rusia stat care sponsorizează terorismul şi „recurge la mijloace teroriste”. Dita Charanzová, vicepreședinte al Parlamentului European, a cerut ca președintele Vladimir Putin să fie tras la răspundere pentru crimele sale.
În prezent, legislația Uniunii Europene nu poate desemna oficial un stat drept sponsor al terorismului, de aceea Parlamentul European le cere statelor UE să elaboreze un cadru juridic pentru includerea Rusiei pe o astfel de listă, care să ducă la și mai multe măsuri restrictive împotriva Moscovei.

 CITEȘTE ȘI: O nouă ipoteză privind incidentul cu rachetă din Polonia. Biden: “Este puţin probabil să fi fost trasă din Rusia”

De asemenea, Parlamentul European solicită Uniunii Europene să izoleze şi mai mult Rusia la nivel internaţional, inclusiv retragerea ei din organizaţii internaţionale, cum este ONU, iar relaţiile diplomatice cu Rusia să fie reduse la mimim. De asemenea, PE cere ca instituţiile din UE afiliate statului rus ce răspândesc propaganda de stat în întreaga lume să fie închise şi interzise, titrează digi24.ro.

Eurodeputeții cer Consiliului Europei să includă pe lista UE a teroriștilor și gruparea militară paramilitară rusă „Grupul Wagner” condusă de Kadîrov.

Europarlamentarul Siegfried Mureșan, care este și vicepreședintele grupului PPE, a scris, într-o postare pe Facebook, că „atrocitățile comise de Federația Rusă împotriva populației civile din Ucraina, oameni nevinovați, bombardarea blocurilor și altor clădiri civile reprezintă acte de teroare și constituie crime de război.
De aceea, susținem că Rusia este stat sponsor al terorismului, cerem creșterea sprijinului pentru Ucraina și înăsprirea sancțiunilor împotriva Federației Ruse, inclusiv printr-un embargo complet asupra combustibililor fosili, abandonarea completă a conductelor Nord Stream 1 și 2 și mărirea listei de persoane care sunt supuse sancțiunilor.
Rusia, ca stat sponsor al terorismului, trebuie izolat în totalitate pe plan internațional, inclusiv în ceea ce privește apartenența ei la organizații internaționale, precum Consiliul de Securitate al Națiunilor Unite.
Atât timp cât Rusia se comportă ca un stat sponsor al terorismului, trebuie să ne raportăm la Rusia ca la orice alt susținător al terorismului”, titrează g4media.ro. 

Surse: g4media.ro, digi24.ro

CITEȘTE ȘI: Maia Sandu în Parlamentul României: „Suntem cu toții în pericol, pentru Rusia nu există nici reguli, nici limite”

 

Back To Top