Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

facebook meta
Categorie: Știri internaționale

 

• De la 1 decembrie, Facebook vine cu noi schimbări pentru utilizatori.
• Oamenii nu vor mai putea publica anumite informații personale, deoarece acestea vor fi eliminate din profilele lor.
• Compania Meta mai testează criptarea pentru serviciul Messenger şi plănuieşte să lanseze această facilitate în cursul anului viitor.

Imediat după ce Mark Zuckerberg a concediat o mare parte dintre angajați, noi schimbări apar la Facebook, care îi vizează în mod direct pe utilizatori. Aceștia nu vor mai putea să facă publice câteva dintre informațiile cu care erau obișnuiți până acum.
Oamenii nu vor mai putea să publice anumite informații personale, după ce Meta a fost implicată într-un scandal care are legătură cu intimitatea celor care folosesc Facebook.

Rubricile publice privind orientarea sexuală, alegerile religioase sau opiniile politice vor fi eliminate din toate profilele, iar informări cu privire la aceste modificări au început deja să fie transmise utilizatorilor.

CITEȘTE ȘI: Concedieri masive la Facebook, pentru prima oară în istoria sa de 18 ani

Mai mult decât atât, compania Meta a fost implicată în mai multe scandaluri, în ultimii ani, care a avut în vedere protejarea informațiilor intime ale utilizatorilor, motiv pentru care a ales să reducă din cantitatea de informație din profilele personale, titrează spynews.ro.

De anul viitor, și conversațiile pe Messenger vor suferi transformări. Meta testează criptarea pentru serviciul Messenger şi plănuieşte să lanseze această facilitate pentru toţi utilizatorii în 2023.

Opțiunea de a cripta mesajele nu poate fi folosită decât punctual, la comanda utilizatorului, pentru anumite conversaţii, scrie news.ro.

Doar un mic număr de utilizatorii va avea discuţiile de pe Messenger criptate. Asta pentru că, în această formă, doar cei cu adevărat preocupaţi de propria intimitate activează această facilitate.

Criptarea conversației va fi disponibilă pentru toţi utilizatorii serviciului, adică exact așa cum este cazul la WhatsApp. Tehnologia E2EE face ca discuţiile să nu poată fi văzute de nimeni, în afara utilizatorilor. Nici măcar Meta nu va putea să vadă discuţiile criptate astfel, relatează stirileprotv.ro. În plus, compania spune că va cripta şi backup-urile făcute în cloud, care conţin istoricul convorbirilor purtate de utilizatorii aplicaţiei Messenger.

CITEȘTE ȘI: Influencerii au vrut să fenteze ANAF cu peste un milion de euro. Fisc-ul urmărește banii care vin de la Facebook

Back To Top