Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

medicament scump hemgenix
Categorie: Știri internaționale

 

• Cel mai scump medicament din lume, Hemgenix, care oferă prima terapie cu gene pentru tratarea hemofiliei, a fost aprobat în această săptămână de autoritățile americane.
• Noul medicament costă 3,5 milioane de dolari, depășind cu 1,5 milioane de dolari costul produsului Zolgensma, considerat până acum cel mai scump.

Administrația pentru Alimente și Medicamente din Statele Unite (FDA) a aprobat marți Hemgenix prima terapie cu gene pentru tratarea hemofiliei, boala care provoacă tulburări severe ale coagulării sângelui.

O terapie administrată într-o singură doză, Hemgenix este destinată tratării adulților diagnosticați cu Hemofilie B, forma de hemofilie mai puțin comună care afectează preponderent bărbații, titrează hotnews.ro.

 CITEȘTE ȘI: Criză de medicamente în farmacii, în plin sezon al virozelor. Tot mai mulți copii ajung internați

CSL Behring, producătorul de medicamente cu sediul în statul american Pennsylvania care a dezvoltat terapia, a anunțat prețul de 3,5 milioane de dolari, la puțin timp după primirea aprobării din partea (FDA).

Behring afirmă că terapia pe care a dezvoltat-o va reduce costurile de sănătate pentru pacienții din Statele Unite întrucât aceștia vor ajunge mai rar la spital cu sângerări și vor avea nevoie de mai puține tratamente pentru probleme cu coagularea.
Agenția Reuters subliniază că Hemgenix este prima terapie pe bază de gene pentru hemofilie, oferind o soluție pe termen lung pentru pacienți, spre deosebire de celelalte tratamente dezvoltate până acum de Biogen, Pfizer și alții, care presupun infuzii regulate.

Biblioteca Națională de Medicină din Statele Unite afirmă că prețul de 3,5 milioane de dolari face din Hemgenix cel mai scump medicament din lume, acesta depășind de departe terapia cu gene Zolgensma dezvoltată de gigantul farmaceutic elvețian Novartis pentru tratarea atrofiei spinale musculare, care costă în jur de 2 milioane de dolari. 

Behring a anunțat că va începe să comercializeze imediat acest medicament în Statele Unite.

Sursa: hotnews.ro

CITEȘTE ȘI: Lista de medicamente gratuite și compensate va fi extinsă

Back To Top